2777
2789
میشه تجرلیاتتون بگید دردش اینا چجوری بودبعدشم تا چن وقت درد داشتین؟

مال من دردش بد بود حال عمومیم خیلیی بد بود ولی جاریام خیلی سزارینشون راحت بود انگار رفتن لیزر اومدن😂میپریدن بالا پایین 

الان کمتر جایی بیهوشی قبول میکنناکثرا بیحسی نخاعیههیچ فرقی نداره درواقع جفتش سختهیکی همونموقع درد دا ...

خیلی جاها بیهوشی انجام میدن

ولی طبیعی سختتره این دیگ کاملا واضحه 

باز بستگی ب بدن داره رفیقم ۸روز بعد زایمان باکفش پاشنه بلند پاشد اومد خونمون ک بریم بیرون

حالاا من پریود میشم میمونم خونه 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاخدااا

همش الکیه

من شکمم از قبل بارداری هم کوچکتر شده اینا همش تبلیغاته

چه فرقی داره تو طبیعی هم واژن رو تیغ میزنن بعد میدوزن افتادگی رحم اینا داره 

لایک نفرمایید با تشکر

پمپ درد که فقط بیمارستانه خونه رو چ میکنی؟

من خونه هیچ دردی نداشتم حتی مسکن هم نخوردم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

خیلی جاها بیهوشی انجام میدنولی طبیعی سختتره این دیگ کاملا واضحه باز بستگی ب بدن داره رفیقم ۸روز بعد ...

چی بگم والا

به خیلی چیزا بستگی داره

بدن، دکتر، شرایط، آستانه تحمل و ...

دوست من چند روز پیش سزارین شد؛ تو خونه از درد گریه میکرد

واسش پرستار میاوردن بهش مسکن تزریق کنه آروم بشه😬😬 واقعا اینکه شکم پاره بشه و دوباره بدوزن چیز راحتی نیست آدم دستشو با چاقو میبره درد داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چی بگم والابه خیلی چیزا بستگی دارهبدن، دکتر، شرایط، آستانه تحمل و ...دوست من چند روز پیش سزارین شد؛ ...

ببخشید طبیعیم آدم پاره میشه

اون درد نداره ینی؟

مامان من طبیعی بود میگه مرگو ب چشمام دیدم دسشویی نمیتونستم برم و افسردگی گرفته بعدش انقد سخت بوده

چی بگم والابه خیلی چیزا بستگی دارهبدن، دکتر، شرایط، آستانه تحمل و ...دوست من چند روز پیش سزارین شد؛ ...

بستگی ب بدن داره کسی ک سزارین ونمیتونه تحمل کنه قطعا طبیعی براش زجر اور تره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

همش الکیهمن شکمم از قبل بارداری هم کوچکتر شده اینا همش تبلیغاتهچه فرقی داره تو طبیعی هم واژن رو تیغ ...

افتادگی رحم از عوارض بارداریه نه زایمان

مامان من که سزارینی بود افتادگی رحمم گرفت

و قطعا احتمال اینکه شکمی که اون همه برش و بخیه خورده به حالت قبلیش برنگرده خیلی بیشتره و اینکه خیلیا بدون برش زایمان طبیعی میکنن و بخیه نمیخورن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببخشید طبیعیم آدم پاره میشهاون درد نداره ینی؟مامان من طبیعی بود میگه مرگو ب چشمام دیدم دسشویی نمیتون ...

غیراون عوارصم داره من خودم طرفدار طبیعی بودم ولی الان دیگ نه

زایمان توابم میگن بدنی

من مامانم طبیعی بود اون دردوحشتناکی ک تحمل کرد ب کنار دچار هموروئید شد

افتادگی رحم شد