2777
2789
عنوان

به ارزوی نه ساله‌م رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6964 بازدید | 115 پست
قبلا پیام میذاشتم و میگفتم خانم موفق و سختکوشی هستی اما از وقتی بر حسب اتفااق شناختمتون حقیقتا متوجه ...

ایشون کمبودی ندارن که بخوان پوشش بدن

تا جایی هم که من میدونم اصلا گذرشون سمت دزفول نیوفتاده که بخوان مطبی داشته باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چند مدت اومدم نی نی سایت نمیدوووونی چقدر خوشحال شدم براتتتت نمیدونم چطوری خوشحالیم رو ابراز کنمممم😍😍😍

خیلی خیلی مبارکت باشه واقعا لیاقتش رو داشتی😍❤️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
خب اسمم رو بگو اگر شناختی، چی رو پنهون میکنی؟ببینم کی دزفول مطب زدم

آیا گفتم شما دزفول مطب زدی!؟😉یکم دقت کنید 

میگم کلا اونا رو میشناسم و ...جواب بقیه به اصطلاح دوستاتونم، که الان طرفداری کردن رو نمیدم چون مخاطبم نیستن. باشه )ن( جان شما حرفهای بعدیتم درسته.خوش باشید.

آیا گفتم شما دزفول مطب زدی!؟😉یکم دقت کنید میگم کلا اونا رو میشناسم و ...جواب بقیه به اصطلاح دوستاتو ...

شما نه خودت فهمیدی چی گفتی نه بقیه فهمیدن چی گفتی

راحت باش جواب نده

کسی ناراحت نمیشه با جواب ندادن شما

هر کس هم که فکر میکنه دروغه چرا وقتشو توی این تاپیک میگذرونه .چه اجباریه که هم خودتونو و هم بقیه  رو اذیت میکنید .میتونید خیای راحت از تاپیک برید بیرون .ما هم خودمون تشخیص میدیم که دوست داریم چی ببینیم و چی بخونیم .

هوای حوصله ابریست😔😔😔

اینو قبلا مچشو گرفته بودن همزمان با اکانت اهوانه و ناناجوا فعالیت می‌کرد اونموقع رفت درخواست تعلیق داد :) 

الانم همزمان با این اکانتش اکانت دنتیژروس رو هم داره که با اون مثلا توی توهماتش آمریکاست گاهی هم یادش میره سوئیچ اکانت کنه مثلا با اون اکانت تاپیک میزنه با این اکانت جواب میده :) اکانت های دیگه هم داره با یکی دنبال شوهر پزشکه با یکی معدل چهاردهی بوده و حسرت پزشکی و دندون داره و... 

کلا بیماره بنده خدا 

.

اینو قبلا مچشو گرفته بودن همزمان با اکانت اهوانه و ناناجوا فعالیت می‌کرد اونموقع رفت درخواست تعلیق د ...

تو یکی حرف نزن تو خودت یه بیمار روانی هستی  هرکی دو بار حرفات و کامنتات و دیده باشه میفهمه چقدر مریض و عقده ای و روانی هستی

اتفاقا اونی ک تو رویا دانشگاه تهران .....و ایناس تویی بارها به کاربرا توهین کردی تاپیکای توهین امیز زدی الان پاکشون کردی

چند بارم کاربرا خواستن تعلیقت کنن نشده    تو روانی ترین کاربری هستی ک من دیدم 

دوساله به این کاربر و دوستش حسادت میکنی  همش دنبال اینی بگی یکی ان بجای این کارا وقت بزار خودت و درمان کن 

تو یکی حرف نزن تو خودت یه بیمار روانی هستی هرکی دو بار حرفات و کامنتات و دیده باشه میفهمه چقدر مریض ...

اتفاقا چند وقت پیش مچ یکی از اکانت هاتو گرفته بودیم حتی درهای دانشگاه تهران رو هم نمیشناختی آخه با اکانت ساحل آرامش هم توی توهماتت مثلا دانشگاه تهرانی هستی بیچاره 

هیچ کس به اندازه تو اینجا ششصد اکانته و خالی بند نیست 

حالا بدو با اکانت اصلیت بیا خودت با خودت چت کن 

عادت داری که مثل مالیخولیایی ها با خودت حرف بزنی 

بیمار 

.