سرودعشق مدیر عضویت: 1404/06/25 تعداد پست: 187 عنوان وای بیاین ببینید این نوزاد چقدر نازوتپلیه 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 3423 بازدید | 171 پست نی نی یار دوستت دارم😍😘 دیروز | 16:34 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aroshida عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 226 عشقم الان میخاستم تگت کنم چ خوب شد اومدی دورت بگردم🥺کاش میشد الان دو جا بودمیکی پیش این ........ دو تا میزدم دهنشیکی پیشت بغلت میکردم حرفای این.... رو بشوره ببره مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیلهها و پروانه شدن🦋🌱
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29152 خیلی خنگه که یه الان بلد نیست بنویسه🤣🤣🤣 خسته شدم ازش هی ازم ریپلای میکنه مثلا فک میکنه نقطه ضعفمه بچه دار نشدنم هی بروم میاره اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80144 یبار دیگه یجا ازم ریپلای کردی ادبیاتم عوض میشه و یکی میشم عین خودت . صبح هم برا من با یه کاربری دیگه تاپیک زده و پست سرم حرف زده بود و تاپیک قفل کرده بود زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
saraa85 عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 149 سلام عزیزدل خوبیتوجه نکن این بنده خدا مریضه دست خودش نیست ک کیه این چیکار کرده چرا همه بد میگن ازش
beautifulworld_0 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 10249 خسته شدم ازش هی ازم ریپلای میکنه مثلا فک میکنه نقطه ضعفمه بچه دار نشدنم هی بروم میاره جواب ندی بیشتر می سوزه ماتحتش
saraa85 عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 149 صبح بخیرررر فرزندم🤣🤣🤣 بابا خب بگین دیگه منم گناه دارم تروخدا یکی تعریف کنه
سارا_دختری_در_سایت عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1983 خیلی خنگه که یه الان بلد نیست بنویسه🤣🤣🤣 باهمین العان کاربریاشو لو میده وبا خرشت پختنش تو ربیکا 😂😂وای فقط اون نظر سنجیا که میذاشت 🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺
aroshida عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 226 حالم بد شدتازه از دکتر اومده بودممن زیادم سایت نمیامخیلی گیر گرفتارمبنایی تو ساختمون داریمولی بیام ب ... منم درگیر زندگی و درس کمتر میام اینجاامروز یکی از گروه ربیکاشون اومد متلک میپروند بهمبخدا اینا ذرهای ارزش ندارنشده باشه یکی یکیشون رو ساقط میکنیم مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیلهها و پروانه شدن🦋🌱
saraa85 عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 149 خسته شدم ازش هی ازم ریپلای میکنه مثلا فک میکنه نقطه ضعفمه بچه دار نشدنم هی بروم میاره کی هستشچیکار کرده با بقیه
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29152 دورت بگردم🥺کاش میشد الان دو جا بودمیکی پیش این ........ دو تا میزدم دهنشیکی پیشت بغلت میکردم حرفای ... 😔😔😔😔بخدا شیطونه میگه با پلیس فتا ابرو حیثیتش ببرم اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
beautifulworld_0 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 10249 بابا خب بگین دیگه منم گناه دارم تروخدا یکی تعریف کنه کاربری که فیکه میگه ۷تا بچه دارم و فحاشی می کنه
banoo_khas عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 1188 حالم بد شدتازه از دکتر اومده بودممن زیادم سایت نمیامخیلی گیر گرفتارمبنایی تو ساختمون داریمولی بیام ب ... عزیزم کدوم دکتر میرینتبریز دکتر دانایی میگن خیلی دکتر خوبیه چن نفری هم بعد ۲۰ سال رفتن پیشش جواب گرفتن اگه شرایطشو دارین یه سر پیشش برین💕 دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
beautifulworld_0 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 10249 باهمین العان کاربریاشو لو میده وبا خرشت پختنش تو ربیکا 😂😂وای فقط اون نظر سنجیا که میذاشت خیلی رو مخه العاااااان میاد 🤣🤣🤣🤣
سارا_دختری_در_سایت عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1983 حالم بد شدتازه از دکتر اومده بودممن زیادم سایت نمیامخیلی گیر گرفتارمبنایی تو ساختمون داریمولی بیام ب ... عزیزم بخاطر زرای اون بهم نریز ارزششونداره 🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺