2777
2789
چی بگم والامن اصلا تو سایت نودم دیدم ریپلای کرده و گفته تو ک بچه دار نمیشی بچه از پرورشگاه بیار😔

من که تریپتامین رو از نی‌نی‌یار خواستم سه ماهه تعلیق کنه

از دلتنگی با این اومدم

امروز کلا به یادت بودم خواستم بیام حالتو بپرسم

عزیزم والد شدن افتخار امثال ایشونه

بهتره به جای زاییدن روی ادبشون کار کنن

ولش کن

میاد متلک میپرونه حالتو خراب کنه

وقتی بهش اهمیت ندی گم میشه میره

تو رو خدا ناراحت نباش🥺 ذره‌ای این بیشعور ارزش ناراحتی نداره

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

غلط کرده اشغال بیشعور بهش اهمیت نده بی فکرای عوضی

خسته شدم بیش از ۵..۶بار بهم گفته

تازه گفته تو حسودی منی چون بچه دار نمیشی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی چرا بیکاری وردار بخورش 🫠🫠🫠

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من که تریپتامین رو از نی‌نی‌یار خواستم سه ماهه تعلیق کنهاز دلتنگی با این اومدمامروز کلا به یادت بودم ...

عشقم الان میخاستم تگت کنم چ خوب شد اومدی

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خسته شدم بیش از ۵..۶بار بهم گفتهتازه گفته تو حسودی منی چون بچه دار نمیشی

بزار انقد بیاره تا بترکه بچه هاشم الان مثل خودش بی ادب و عوضین

از آدمایی که با زاییدن به بقیه پز میدم بدم میاد

من که تریپتامین رو از نی‌نی‌یار خواستم سه ماهه تعلیق کنهاز دلتنگی با این اومدمامروز کلا به یادت بودم ...

حالم بد شد

تازه از دکتر اومده بودم

من زیادم سایت نمیام

خیلی گیر گرفتارم

بنایی تو ساختمون داریم

ولی بیام ببینم این دوباره زر زده اعصابم بهم میریزه

وای لپاش

ماشاالله 

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸