2777
2789
عشقم الان میخاستم تگت کنم چ خوب شد اومدی

دورت بگردم🥺

کاش میشد الان دو جا بودم

یکی پیش این ........ دو تا میزدم دهنش

یکی پیشت بغلت میکردم حرفای این.... رو بشوره ببره

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خنگه که یه الان بلد نیست بنویسه🤣🤣🤣

خسته شدم ازش هی ازم ریپلای میکنه مثلا فک میکنه نقطه ضعفمه بچه دار نشدنم هی بروم میاره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
یبار دیگه یجا ازم ریپلای کردی ادبیاتم عوض میشه و یکی میشم عین خودت .

صبح هم برا من با یه کاربری دیگه تاپیک زده و پست سرم حرف زده بود و تاپیک قفل کرده بود

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حالم بد شدتازه از دکتر اومده بودممن زیادم سایت نمیامخیلی گیر گرفتارمبنایی تو ساختمون داریمولی بیام ب ...

منم درگیر زندگی و درس 

کمتر میام اینجا

امروز یکی‌ از گروه ربیکاشون اومد متلک میپروند بهم

بخدا اینا ذره‌ای ارزش ندارن

شده باشه یکی‌ یکی‌شون رو ساقط می‌کنیم

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

دورت بگردم🥺کاش میشد الان دو جا بودمیکی پیش این ........ دو تا میزدم دهنشیکی پیشت بغلت میکردم حرفای ...

😔😔😔😔

بخدا شیطونه میگه با پلیس فتا ابرو حیثیتش ببرم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
حالم بد شدتازه از دکتر اومده بودممن زیادم سایت نمیامخیلی گیر گرفتارمبنایی تو ساختمون داریمولی بیام ب ...

عزیزم کدوم دکتر میرین

تبریز دکتر دانایی میگن خیلی دکتر خوبیه چن نفری هم بعد ۲۰ سال رفتن پیشش جواب گرفتن اگه شرایطشو دارین یه سر پیشش برین💕

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎

عزیزم بخاطر زرای اون بهم نریز ارزششو

نداره

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺