2777
2789
عنوان

بیاین ببینین این حرومزاده ها چی گفتن بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم صرفا ادم بی حیایی هستم غریبه ای باهام دعوا کنه حسابشو میرسم ولی از این مدل حرفا و توهینا داخل خ ...

منم نمیپسندم گلم بخدا ما تا حالا از گل نازک تر به اینا نگفتیم 

صبحم من به پدربزرگم گفتم جوابم منفیه اونم رفته گفته حنا قصد ازدواج نداره و تمام 

این زن عموی بدجنس رفته زنگ زده به خواهرم چون میدونن چقدر روش حساسم اون طفلی از اولم زبون نداشت الان که هم دوقلو بارداره هم خونریزی داره چطور دلشون میاد کاری باهاش بکنن که بیوفته بیمارستان

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

ول کنین بابا یکی شروطش خاص بوده شما هم نپذیرفتین چرا به همدیگه توهین میکنین علنیمن اگر جات بودم اصلا ...

دقیقا، بعد جالبه اومدن کامنت گذاشتن خوب کردی افرین ذوق کردن

بعد ادعامون میشه مردم بافرهنگی هستیم، منکه حالم بهم خورد از این حرفا

❤️

کامل که نخوندم ولی خوب بهم میاین از یه خانواده این دیگه:/

بخدا تا حالا پیش نیومده بود 

من این عمو و زن عمو رو اندازه بابا مامانم دوست داشتم و با دخترشونم رابطه م خیلی خوب بود 

بخدا ۱۰۰ تا بدتر از این حرفا رو میومد تو خونمون میزد خیالی نبود ولی چرا وقتی میدونه خواهرم بارداره و مریضه میره سراغش

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

همینجوری زن عموت زنگ زده فش داده؟؟؟

زنگ زده خواهرم فحش داده بعد تلفنو قطع کرده 

خواهرمم حالش بد شده بردنش بیمارستان چون دوقلو بارداره اوصاعش خطرناکه خونریزی داره و استراحت مطلقه ولی این بی وجدان اینطور حرصشو درآورد 

از همه مهمتر جمله بندیش👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

خودم به اندازه کافی خجالت میکشم اینقدر به روم نیارین 😂 تا حالا اینقدر هوچی بازی در نیاورده بودم ولی اینا حقشون بود

خودم به اندازه کافی خجالت میکشم اینقدر به روم نیارین 😂 تا حالا اینقدر هوچی بازی در نیاورده بودم ولی ...

شمارتو بده هر جا لازم شد ببرمت دعوا😂😂😅😅من کم میارم همیشه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
دقیقا، بعد جالبه اومدن کامنت گذاشتن خوب کردی افرین ذوق کردنبعد ادعامون میشه مردم بافرهنگی هستیم، منک ...

نه خانم هیچکس وقتی خواهر باردار و مریضشو  رو تخت بیمارستان ببینه که رنگش مثل گچ شده و خونریزیش دوبرابر دکتر گفته ممکنه زبونم لال بچه هاش بمیرن نمیتونه با فرهنگ باشه و با کلمات لطیف حرف بزنه

بخدا تا حالا پیش نیومده بود من این عمو و زن عمو رو اندازه بابا مامانم دوست داشتم و با دخترشونم رابطه ...

ولشون کن ، توی دعوا حلوا پخش نمیکنن کن که.حالا همینایی که الان دارن ادای بافرهنگارو درمیارن پاش برسه طرفو جرواجر میکنن .کلا اینجا اینجوریه پشت گوشی همه بافرهنگه 

الان اگه این تاپیکو برعکس میگفتی که زن عموت این حرفارو زده میومدن بهت یه عالمه فش جدید یاد میدادن که تو اینطوری بگو

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
وااااای🤣🤣🤣منم. میخواستم اسکرین بگیرم ولی پشیمون شدم گفتم در شان من نیست به کسی چنین فحش هایی بدم

اتفاقا بگیر چون یه جایی یه بی وجدانی میاد دست میزاره رو عزیز ترین عضو خانواده ت و آزارش میده شما هم مجبوری حالشو بگیری

خانم ها خود گوز پندار یعنی چه😅اینجا استفاده شده

یعنی خودبرتر بین 🤭

زیادم گذاشتیولی دمتگرم کاش منم این زبونو داشتم روی خیلیا سیفونو میکشیدم

به جون بابام به جون مامانم اولین بار بود فقطم بخاطر خواهرم که تو اون حال دیدمش برادرام و شوهرش میخواستن با پلیس برن جلو خونه عموم