امروز هر کی منو دید گفت چرا اینجور شدی؟رنگم زرده ،حجلو چشام سیاه شده
خدا شیطان للعنت کن درست شده بودما از یکشنبه قبل رد دادم...هفت قبل شنبه از صبح بعد نماز صبح ،تا ساعت ۱۲ شب درس خوندم.
یکشنبه که عادت شدم ،مامانم دلش نیومد منو صبح موقع اذان بیدار کنه...بعد منم حدود ۷،۸ بیدار شدم گفت بخواب خست ای...دیگه اون روز خونه هنوز تنها بودم.ی لحظه رفتم اینستا...بعد دیدم دارم تو یوتوب در مورد اجنه و...نگاه میکنم.
صبح مامان خوابوند ، عصر اینجور...بعد مادربزرگم ۷۰ سال هست برا مادرش گریه میکنه...طفلک
بعد شروع کرد گریه...بعد گفت رنگت زرد ...ما ترکا ی ضرب المثل داریم...اتکار مرده از قبر بیدار شده...بعد منم گفتم شاید مردم 😐
بعد بغض کردم...بعد برا خودمم گریه کردم بمیرم مامانم و داداشم تنها میشن!
میخواستم برم استیری در مورد حلال کنید هم بذارم...
تا ساعت ۳ نصف شب گریه کردم.
بعد دیگه حالم کلا داغون شد...زنگ میزدن روز پرستار تبریک بگن...منم گریه میکردم .
تهش برا مامانم اینا تو گوشی نامه نوشتم...بعد رمز گوشی رو دادم به ی نفر ..طرف کلا ههنگ بود...
البته در مورد کنکور ،حدودا ۱۰ روز قبل من نمیدونم با چه عقلی زنک زدم ی سید روحانی برام استخاره کنه کنکور بدم ندم ! در حالی که سال ۹۷ زنگ زدم همین آقا برام استخاره کرد نیتم این بود اگه پزشکی تو سرنوشتم هست بعد لیسانس دوباره امتحان کنکور بدم که جواب بلع بود.
منم دیگه پرستاری خوندم درست معدلم خ.به ولی بنا گذاشتم که کنکور میدم...خلاصه نه ارشد نه استخدامی نخواندم.ولی چون شرایط مساعدی نداشتم زیاد تو اینستا بودم...واقعا اون روزها درس میخوندم.خلاصه جواب استخاره گفتن هرگز انجام نده! منو میگی شدم ابر بهاری..دیگه اون سید گفت اگه مصر هستی ی مقدار صدقه بذار کنار و توکل به خدا شروع کن ....مثلا همین الان واقعا ته ذهنم از کنکور ترس دارم...کاش استخاره میکردم آآخه جز کنکور گزینه دیگه نبود که..البته چون فقط تو نت بودم میگم شاید خدا گفت باعمین فرمون ببری قبول نمیشه...
فک کنم همه اینا باهم باعث شدن ،رد بدم.
خودمم سعی میکنم ، توکل به خدا
به هر حال دعای دوستان نفس پاکی مثل شما واقعا موثر هست.
خدا تک تک آرزوهات برآورده کنه💖💖💖💖