2777
2789
عنوان

🌺ختم چهل و پنج مرتبه سوره توحید هدیه به امام زمان (عج)🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 48 پست
خوندم اون تاپیکتو عزیزم..میدونی شیطون قسم خورده از هرراهی بنده های خدا رو از راه به در کنه؟ خیلیا رو ...

سلام،عزیزم 

لطفا منو امشب ویژه دعا کن 

باز رد دادم ، دعا کن خدا من و مامانم و داداشم هیچ موقع از هم جدا نکن.

دعا کن من و داداشم سنِ بالای مامانمون ببینیم بهش خدمت ککنیم 

دعا کن خدا به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و من آرزو عمر طولانی با سلامتی بده 🙏

دعا کن کنار هم شاد و خوشبخت باشیم.

دعا کن خدا  منو داداشم باعث افتخار و شادی مامانم بکنه

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

سلام،عزیزم لطفا منو امشب ویژه دعا کن باز رد دادم ، دعا کن خدا من و مامانم و داداشم هیچ موقع از هم جد ...

سلام گلم🌺چشم 

گلم اینو بدون فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی تا این افکار  تو سرت نیاد. هروقت دیدی داره ذهنت میره سمت اینطور افکار خودتو سرگرم کن اینطوری عمرتو به باد میدی با فکر و خیال و هم مریض میشی هم این لحظه ها رو از دست میدی...همین الانشم میتونید به مادرت خدمت کنی و باعث دل شاد شدنش بشی💚🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم🌺چشم گلم اینو بدون فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی تا این افکار تو سرت نیاد. هروقت دیدی دا ...

امروز هر کی منو دید گفت چرا اینجور شدی؟رنگم زرده ،حجلو چشام سیاه شده

خدا شیطان للعنت کن درست شده بودما از یکشنبه قبل رد دادم...هفت قبل شنبه از صبح بعد نماز صبح ،تا ساعت ۱۲ شب درس خوندم.

یکشنبه که عادت شدم ،مامانم دلش نیومد منو صبح موقع اذان بیدار کنه...بعد منم حدود ۷،۸ بیدار شدم گفت بخواب خست ای...دیگه اون روز خونه هنوز تنها بودم.ی لحظه رفتم اینستا...بعد دیدم دارم تو یوتوب در مورد اجنه و...نگاه میکنم.

صبح مامان خوابوند ، عصر اینجور...بعد مادربزرگم ۷۰ سال هست برا مادرش گریه میکنه...طفلک 

بعد شروع کرد گریه...بعد گفت رنگت زرد ...ما ترکا ی ضرب المثل داریم...اتکار مرده از قبر بیدار شده...بعد منم گفتم شاید مردم 😐

بعد بغض کردم...بعد برا خودمم گریه کردم بمیرم مامانم و داداشم تنها میشن! 

میخواستم برم استیری در مورد حلال کنید هم بذارم...

تا ساعت ۳ نصف شب گریه کردم.

بعد دیگه حالم کلا داغون شد...زنگ میزدن روز پرستار تبریک بگن...منم گریه میکردم .

تهش برا مامانم اینا تو گوشی نامه نوشتم...بعد رمز گوشی رو دادم به ی نفر ..طرف کلا ههنگ بود...

البته در مورد کنکور ،حدودا ۱۰ روز قبل  من نمیدونم با چه عقلی زنک زدم ی سید روحانی برام استخاره کنه کنکور بدم ندم ! در حالی که سال ۹۷ زنگ زدم همین آقا برام استخاره کرد نیتم این بود اگه پزشکی تو سرنوشتم هست بعد لیسانس دوباره امتحان کنکور بدم که جواب بلع بود.

منم دیگه پرستاری خوندم درست معدلم خ.به ولی بنا گذاشتم که کنکور میدم...خلاصه نه ارشد نه استخدامی نخواندم.ولی چون شرایط مساعدی نداشتم زیاد تو اینستا بودم...واقعا اون روزها درس میخوندم.خلاصه جواب استخاره گفتن هرگز انجام نده! منو میگی شدم ابر بهاری..دیگه اون سید گفت اگه مصر هستی ی مقدار صدقه بذار کنار و توکل به خدا شروع کن ....مثلا همین الان واقعا ته ذهنم از کنکور ترس دارم...کاش استخاره میکردم آآخه جز کنکور گزینه دیگه نبود که..البته چون فقط تو نت بودم میگم شاید خدا گفت باعمین فرمون ببری قبول نمیشه...

فک کنم همه اینا باهم باعث شدن ،رد بدم.

خودمم سعی میکنم ، توکل به خدا 

به هر حال دعای دوستان نفس پاکی مثل شما واقعا موثر هست.

خدا تک تک آرزوهات برآورده کنه💖💖💖💖

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

امروز هر کی منو دید گفت چرا اینجور شدی؟رنگم زرده ،حجلو چشام سیاه شدهخدا شیطان للعنت کن درست شده بودم ...

عزیزم ...اول اینکه یه دفعه بکوب خوندن مغزتو خسته میکنه و بعد یه مدت کوتاه زده میشی و ول میکنی...بعدم سال کنکور یوتوب و اینستا اینارو حذف کن شما احتمالا کلیپ مربوط به مرگ یا اجنه دیدی بعد دائم موضوعات مرتبط به اون برات تو اینستا و یوتوب میاد و وقتی میبینی به هم ریخته تر میشی...بعدم من خودم به شخصه استخاره رو برای کاری که ادم میتونه خودش تصمیم بگیره دربارش منطقی نمیدونم...یه زمان هست ادم مثلا برای ازدواج میبینه چون میگه نمیتونم از طرف مقابل مطمئن صددرصدی باشم....اون باز یه چیزی اما شما با توجه به شرایطتت عزیزم میتونی انتخاب کنی منطقی. یه روز با خودت بشین واقعا فکر کن اگه میخوای بخونی که از وقتت استفاده کن و نزار حواست پرت شه و رو هدفت تمرکز کن..اگه نه شما تو پرستاری هم میتونی بری سرکار حقوقت رو بزاری کنار یا به مادرت کمک‌کنی عزیزم...خودتو اینطور رو معلق بین زمینو و هوا نگه داشتن فایده نداره...تو تاپیکتون گفتی سرکار نمیری تنها میمونی تو خونه فکر و خیال میاد به سرت اگه میرفتی سرکار با همکارا معاشرت میکردی شاید از این حال و هوا دربیای...مرگ عزیزم بلاخره شتری هست که دم خونه هرکس میشینه اگه بخوای دائم غصه بخوری که یه روزی که حتی نمیدونی کی هست قراره این اتفاق بیفته این لحظات رو از دست میدی.الان که خدارو شکر خانوادت سالم هستن در کنارت قدرشون رو بدون نه که با خیال خودتو مریض کنی🌺هممون هم بگی نگی گناه داریم و نفس پاک نیستیم واقعا ولی چشم دعا در حق همدیگه  کنیم شاید فرجی شد.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺