2777
2789
عنوان

🌺ختم چهل و پنج مرتبه سوره توحید هدیه به امام زمان (عج)🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 48 پست
۱۴ تا میخونم🌼

قبول باشه عزیزم🌺💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

۱۴ تا خوندم.ولی امامم میدونم ،غمت با هیچ چیزی ساکت نمیشهمگه ،میشه مظلومیت مادرتون و غمش رو فراموش ک ...

عزیزم..😍🌺اخه چرا نشه..خدامون انقدر مهربون..اهل بیت هم تابشی از پرتوی مهربونی خدا..مطمئن باش حتی قبل اینکه ما به یادشون بیفتیم برامون دعا میکنن و به یادمون هستن..ان شاءالله تو قیامت هم شفاعتشون نصیبمون بشه یا اصلا یه دفعه چی دیدی شاید به خاطر دعایی که در حقمون میکنن و توفیقی که خدا بهمون بده جزو کسایی بشی که بتونی شفاعت کنی روز قیامت..با هر قدمی که هم که بر میداریم برای ظهور ان شاءالله اون روز رو نزدیک و نزدیک تر میکنیم روزی که با اماممون حضوری بیعت میکنیم و پشت سرشون ان شاءالله نماز میخونیم🌺🌺💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم..😍🌺اخه چرا نشه..خدامون انقدر مهربون..اهل بیت هم تابشی از پرتوی مهربونی خدا..مطمئن باش حتی قب ...

عزیزم ،مهربونم 

من از شهریور ماه کارم شده گریه ، ی سر به تاپیک غریب تر از ما هست بزن...

الان داشتم اون یکی اتاق گریه میکردم...زنگ زده بودم حرم امام رضا ، میدونی داشتم درس میخوندم یهو حالم بد شد! 

گفتم امام رضا به حق مادرت حضرت  زهرا ،به حق بچه هایی که نشد بلند بلند برای مادرشون ،گریه کنند.

گفتم منکه نمیدونم امشب چه بر بچه ها میگذره ....شما امامی شما به اذن الهی آگاهی...تو رو قسم به همشون

از خدا برا من و مادرم لیلا و داداشم علیرضا ی عمرطولانی همراه با سلامتی و بندگی و مرگ همزمان و بهشت بگیر .

گفتم ضامن شو...

حالم بده ...نمیدونم چرا یهو. اینجور شدم ، قبلش ی دخترشاد بودم.

داداشم طفلک دید گربه کردم...اونم آروم بی صدا اشک ریخت .

ما خیلی بهم وابسته هستیم ، تنهاهمو داریم...

اون یکی فامیل ها کلا سرد هستند ، با ما بیشتر سرد 

چون که خیلی ثروتمند هستند...خانواده پدری هم ۲۳ اسالقبل رها کردن رفتن.

دعا کن گلم

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

عزیزم ،مهربونم من از شهریور ماه کارم شده گریه ، ی سر به تاپیک غریب تر از ما هست بزن...الان داشتم اون ...

عزیزم قشنگ من ..چرا چشمای قشنگتو خرا ب میکنی با گریه اخه قربونت برم؟ شیطون دوست داره حال بنده های خدارو خراب کنه تو شادی هاشون یه دفعه یه استرس به جونشون بندازه برای اتفاقی که هنوز نیفتاده و اصلا معلوم نیست اتفاق هم بیفته..نگرانی هایی که اصلا نمیدونیم قراره تو اینده اتفاق بیفته یا نه.. شیطون هم رگ خواب تورو پیداکرده بهت غم و استرس میده..نگران نباش گل من به چیزای خوب فکر کن ان شاءالله به لطف و مهربونی خدا و دعای اهل بیت هم خونوادت همیشه باهم سلامت باشین و شاد🌺🌺🌺💚

۵تا میگم اگه هست..برای شفای کلیه های دختر یسالم لطفا دعا کنین

قبول باشه قشنگم💚🌺ان شاءالله زود زود خانم کوچولوت حالش خوبه خوب شه و تاپیک بزنی💚 برای حضرت رقیه و امام رضا (ع)نذر کن ان شاءالله که نتیجه ببینی💚🍀

عزیزم قشنگ من ..چرا چشمای قشنگتو خرا ب میکنی با گریه اخه قربونت برم؟ شیطون دوست داره حال بنده های خد ...

مرسی گلم 💓

لطفا ما رو موقع دعاها فراموش نکن.

من یک و نیم سال چشام عمل کردم انقدر گگریه کردم تارشدن....

حتی شروع کردم قرص بخورم...قبلا روان پرستار بودنم.

نمیدونم ،چرا ییهو شد...

برام دعا کن دلم آروم شه...من از همون ۳ ماه قبل یادمه توبه کردم  نماز میخوام، حجاب رعایت میکنم...راستش ی ۲ ماه بود همه چیز ترک کرده بودم چون بهم ظلم کردن...حتی شغلمم گذاشتم کنار....الان میخواستم کنکور بدم....

اون تاپیکم رو بخون ، از ما غریب تر هست.

واقعا سرتاسر عذاب وجدان هستم ...نمیدونم .

خودم میگم بیمار شدم وسواس گرفتم ولی خدا شیطان رو لعنت کنه

من خیلی خیلی به خدا ایمان دارم...نمیدونم همش بهم عذاب وجدان و حس بی لیاقتی دارم .

وای ، انقدر دهنم رو فشار میدم رو هم ...کل بدنم منقبض هست.

آخه من همیشه مثلا به امام معصوم صلوات هدیه میکردم حتی خانوادگی هدیه میدادم ، چون شنیده بودم اینجور ارواح موقع تحویل هدیه باهم هستند...

اصلا گاهی میگم وسط گریه ها ،خب مگه بقیه از عمرعزیزانشون خبر دارن؟

دوستِ عزیزم ، من همیشه امید داشتم که خداعمر طولانی میده...حالا بعدا مرگ هم حقه 

خدا شاهده اصلا و ابدا به دنیا وابسته نیستم ،نمیگم فقر دوست دارم نه ها ،اتفاقا دوست دارم پول دار بود بخشش کرد.

مثلا از نظرم این مکانی که من هستم ی زمان سرش ممکنه جه خون ها ریخته شده...

حتی الان شیطان جوری کرده حس میکنم ، اموالمون هم خلی ایراد داره....بعد بباورت میشه نشستم میگم پدربزرگم اون همه اموال ما رو برد ...خب پس اینا با اونا رد میشن!

یا مثلا میگه از کجا معلوم که تو قبر. روحت برنگرده ، بعد این فکر در مورد خانوادمم میاد..میگم کاش خودمون دود شیم اصلا قبر نریم...چون بعضی ها شنیدم اینجور شدن

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

قبول باشه قشنگم💚🌺ان شاءالله زود زود خانم کوچولوت حالش خوبه خوب شه و تاپیک بزنی💚 برای حضرت رقیه و ...

سرت درد نیارم...بیرون حالم نسبت به خونه بهتره 

ممنونم بخاطر تگرگ کردن 🙏💓

قبول باشه قشنگم💚🌺ان شاءالله زود زود خانم کوچولوت حالش خوبه خوب شه و تاپیک بزنی💚 برای حضرت رقیه و ...

سرت درد نیارم...بیرون حالم نسبت به خونه بهتره 

لطفا دعا کن ، خدا رحم کن ،امام رضا بهم ی نشونه بده.

قبل مریض شدنم ، تو خواب دیدم کنار مادرم  نشستم ویجا مثل زیارتگاه نشسته بودم ی تسبیح دستم همش میگفتم امام رضا حاجتم بده ،بعد خانوم های چادری اومدن...فردا ظهر جوری شد یهو رفتم قم!فاصله ۹ ساعت داریم.روز اربعین قم بودیم..

شنبه نتایج کنکور اومد، یک شنبه مریض شدم.

من حتی روز اربعین نمیدونم نماز خوندم یا نه..

شنبه لاک زدم..یکشنبه غروب مریض شدم ،شب با اشک میگفتم خدایا  گه خوردم ،لاک و...پاک کردم.توبه کردم.

گفتم من اومدم، خودت برگردوتدی ، لطفا به خانواده عمر طولانی بده..

زیاد وقتت گرفتم.

ممنونم بخاطر تگ کردن 🙏💓

سرت درد نیارم...بیرون حالم نسبت به خونه بهتره لطفا دعا کن ، خدا رحم کن ،امام رضا بهم ی نشونه بده.قبل ...

خوندم اون تاپیکتو عزیزم..میدونی شیطون قسم خورده از هرراهی بنده های خدا رو از راه به در کنه؟ خیلیا رو ناامیدی بهشون القا کرده و باعث شده دست از عقایدشون بکشن و از زندگی ناامید باشن...واقعا زندگی بهم یادداده همیشه شرایط به اون بدی که ما تصور میکنیم اتفاق نمیفتن. مغزما فقط دوست داره برای شرایط خیلی بحرانی اماده شه.. ناامید نباش و فکر بد نکن ان شاءالله هیچ اتفاق بدی نمیفته..با این فکرا فقط خودتو نابود میکنی و زمان رو برای رسیدن به هدفت از دست میدی...دوست داشته باشی هم میتونیم باهم درس بخونیم 

نه عزیزم سرمو درد نیاوردی💚🌺هروقت خواستی دردول کنی هستم اینجا

۵

قبول باشه😊🤗🌺🍀💚

14 مرتبه ميخونم. خدا قبول كنه از همگي. التماس دعا از همه عزيزان🙏🏻🌺

قبول باشه عزیزم محتاجیم به دعا🍀💚🌺

ممنون گلم حاجا روا بشین..ان شااله خدا خودش کمک کنه 

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙