2777
2789
عنوان

وایب بد و خونه عروس

212 بازدید | 17 پست

رفیقای منو زن داداشم مشترکه حالا من فردا مهمونی دارم دخترا میان یکی از رفقامون من زیاد باهاش اوکی نیستم چون با هرکس رفیق شده از پشت بهش خنجر زده و کلا وایب خوبی ازش نمیگیرم ولی زن داداشم خیلی دوسش داره چون هنوز کارای بدش رو ندیده و فکر میکنه دختر خوبیه حالا خونه داداش و زن داداشم طبقه پایین ما هست کم و بیش چیدیم چون ماه بعد عروسیه ولی من میدونم اون ادم بیاد خونشون یه کاری میکنه یا اگ کاری هم نکنه همون انرژی منفیش بسه چون ادمی هست که جلوی زن داداشم جلو جمع بدش رو گفت و بهش گفت ادایی در حالی که مثلا بهترین رفیق های هم هستن ولی بدش رو گفت اونم جدی من میگم جلوش اینه پشت سرش چجوریه دیگه ولی در کل ما دوست نداریم بیاد خونه عروس رو ببینه میخواییم در رو قفل کنیم به این بهانه که انشالله وقتی کامل شد یهویی بیاید ببینید چون من میدونم من میشناسمش که بیکار نمیشینه همون انرژی منفی بسه ولی خب زن داداشم فکر میکنه دختر خوبیه نگید به تو چه ربطی داره چون ک همون ادم نذاشت خونه عروسشون رو ببینیم و رک گفت شاید کسی دعا اورده باشه رک بهمون گفت زن داداشم کاری نداره ولی میدونم بیاد یه گندی میزنه حالا بگید به زن داداشم بگم این موضوع رو یا نه چون که بذارم خودش تصمیم بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان به هر بهانه ای دخالت نکنید تو. روابط زن داداشتون

اصلا دخالت یا هرچی بهتر از اینه که اون بیاد و یه کاری کنه مخصوصا الان که نامزدیش بهم خورده و کلا حسودی گرفته با همه

بشه بگو در حد خبردادن، اصراری نکن و بذار خودش دیگه تصمیم بگیره خیلی هم صحبت نکن در موردش، فقط بگو و ...

میخام همینکارو کنم میخام بهش بگم خونت رو انشالله برای بار اول که چیده بشه خودت و داداشم با یه حال خوب وارد بشید بعد یه روز هم دخترا رو دعوت می کنیم بیان ببینن نظرت چیه 

خوب میگم این رسم رو بهونه کنید فعلا نبینه انقدر از انرژی منفیش مطمئنید

اره میدونم که چه ادمی هست از طرفی هم خونه تازه عروس داماد بهتره خودشون اول برن با یه حال خوب با انرژی مثبت