2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو راه ازم بزنن چیتازه میگه بنداز همیشه تا تو خونه نباشه و ندزدنشمنو نمیتونن بدزدن مگه🥲

با ماشین برو با ماشین بیا بعدشم خاهرم قرار نیست که توی ساک و چمدون بریزی و بیاری که 😂 انقدر گرونیه یکم میشه توی کیفت میزاری عادی اصلن کسی نمیفهمه طلا تو کیفته 

خطرناکع تو این وضعیت گراونی فجیع.

یکم خبرای جنایتهای دزدی وحشناک از کلانتریا بپرسی هیچ حتی فکر تنها رفتن هم نمیکنی. حتما با همراه برو مث پدرتون یا برادرتون باشع بهتر.

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
جدی میگی؟به این فکر نکرده بودم🥲وقتی هم بفروشی با همون جرما میفروشی دیگه،درسته؟

نه عزیزم آب میکنن 

یا خود طلا فروش زرنگ باشه ک آب نکنه بخاد ب کس دیگه ای بفروشه ی گرم یا کمتر بیشتر از طلا کم میکنه

عزیزم سعی کن دست دو‌نخری با طلا فروش صحبت کن کارمزد پایین بخرطلای دست دو داخلش جرم بسته موقع فروش ضر ...

وا چه حرفیه؟ من همیشع طلا دست دو خریدم و فروختمش ، اونجا یه دستگاه دارن تمیز میکنه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

دزدا مثل قبل نیستن

الان با همین تاپیک ها و کامت ها میتونن ردیابی کنند و بدونن شما داری میری طلا بخری. و تو خونت طلا داری.

چرا هرچیزی تو اینترنت بیان میکنید. ؟

شیوه های دزدی دیگه مثل قبل نیست. خیلی راحت آدرست رو پیدا میکنن

حالا خریدش هیچی با این همه طلا که خب مردم تو گردن و دستات میبینن چطوری میخوای خونه تنها بمونی یا در سطح شهر تردد کنی تو این زمونه که بخاطر لب تاب ۴۰ تومنی آدم میکشن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز