2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اطلاعات اشتباه میدی ؟ کجا طلای دست دوم جرم داره شما وقتی هم میری یک انگشتر بفروشی طلا فروش یک دس ...

دقیقا. من رفته بودم تک پوش‌مو بفروشم زیرش بخاطر سالها استفاده جرم گرفته بود همون لحظه انداخت تو یه مایع مخصوص کاملا جرم رف بعد وزن کرد و پولشو داد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم ت حساب کتاب طلا دست طلا فروش خیلییییی بازه خودم ی دستبند فیوزن ۱۴ گرمی از آشنا خریدم میگفت اصل ...

نمیدونم چی بگم والا .

من بارها فروختم اصلا جلو چیزی نمیگیرن ،چند تا طلا فروشی میبرم وزن میکنم ببینم دارن کلک میزنن نمیدم .بهشون هم میگم بردم وزن کردم‌

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

دوستان چقدرترس بجون استاترمیندازیدباطلا۱۱تومنی مگر۷۰۰تومن چقدرمیشه ؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

جدی میگی؟به این فکر نکرده بودم🥲وقتی هم بفروشی با همون جرما میفروشی دیگه،درسته؟

اسنپ بگیر برو بخر بعدم توی همون طلا فروشی وایسا اسنپ بگیر وقتی رسید جلوی در مغازه بیا بیرون و سوار شو برو خونت

خب شما طلا خرید از مشتری رو آب نمیکنین حرارت نمیدینمثلا دستبند فیوژن

من عزیزم هر جا رفتم و نزدیک ترین آدمم تو کار طلا فروشی 

مطمعنم که اول جرم زدایی میشه 

اونی که شما میگی طلایی که دیگه نشه استفاده کرد و آب میکنن

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
من عزیزم هر جا رفتم و نزدیک ترین آدمم تو کار طلا فروشی مطمعنم که اول جرم زدایی میشه اونی که شما میگی ...

خب نزدیک ترین آدمتون 

من میگم خودم هستم کار می‌کنم پیج دارم از تهران خرید می‌کنم 

طلاهای مث النگو های مفتولی ک شیار نداره اشغال گیر کنه رو دوباره ابکاری میکنن

طلا هایی ک حجم دارن یا النگو های اینه ای ک سوراخ باشه اینا آب و جرم میگیرن ک فقط با حرارت جدا میشه طلای خالص مشخص میشه

من عزیزم هر جا رفتم و نزدیک ترین آدمم تو کار طلا فروشی مطمعنم که اول جرم زدایی میشه اونی که شما میگی ...

خب استفاده نشه رو چرا جرم ردایی می‌کنن بعد می‌خرم چون میخان حجم طلای خالص جدا بشه 

آبشده بخر ولی مطمئن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.