2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش ما۶تومنه آزمایش سل فری رو میگی دیگه؟

آره مراکز فرق داره تا ۷ تومنم هست . نمیدونم اسمش چیه ، من ۳ تا دختر دارم ،دختر سومیم وقتی فهمیدم باردارم ۵ هفته بودم خواستم سقط کنم . یکی بهم گفت برو آزمایش بده ببین چیه ؟اگه پسر بود سقط نکن .

منم از دکترم پرسیدم گفت برات آزمایش مینویسم فقط جنسیت معلوم بشه رفتی آزمایشگاه فقط بگو جنسیت ، رفتم آزمایشگاه گفت ۲ تومن اون موقع .  بعد شوهرم گفتم ، گفت اگه قرار باشه بفهمم پسره و سقط نکنیم ، همین الان سقط کن آزمایش نیاز نیست .

منم دیگه آزمایشو نرفتم و نگه ش داشتم ۱۸ هفته تو سونو گفت دختره 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
آره مراکز فرق داره تا ۷ تومنم هست . نمیدونم اسمش چیه ، من ۳ تا دختر دارم ،دختر سومیم وقتی فهمیدم بار ...

خداحفظ کنه بچه هاتو عزیزم

اره این ازمایش خیلی خوبیه و کلا سالم بودن بچه رو هم نشون میده خصوصا سندروم اینا

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداحفظ کنه بچه هاتو عزیزماره این ازمایش خیلی خوبیه و کلا سالم بودن بچه رو هم نشون میده خصوصا سندروم ...

سلامت باشی ممنونم. 

آره خوبه ‌

آره مراکز فرق داره تا ۷ تومنم هست . نمیدونم اسمش چیه ، من ۳ تا دختر دارم ،دختر سومیم وقتی فهمیدم بار ...

یعنی الان 3 دختر داری عزیزم چه اشکال داره دختر باشه چه طور دلت اومد😢کار خوبی کردی سقط نکردی

ن سومه هر۳هم پسرن😅 تقدیر خداست دیگه

هرچی باشه خوبه فقط سالم باشه من از خدا میخوام هرچی اولیم شد دومیم اون جنسیت بشه که هم جنس باشن ازالان به فکر دومیم اخه نی نی دوست دارم😂😍

هرچی باشه خوبه فقط سالم باشه من از خدا میخوام هرچی اولیم شد دومیم اون جنسیت بشه که هم جنس باشن ازالا ...

دختر عشقه بخدا.دوست داشتم حداقل یکی داشته باشم 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی الان 3 دختر داری عزیزم چه اشکال داره دختر باشه چه طور دلت اومد😢کار خوبی کردی سقط نکردی

آره ۳ تا دختر دارم ،بارداری هام به شدت بالا میارم شاید روزی ۱۰ بار بالا میاوردم ، وقته فهمیدم حامله م ۵ هفته بودم سونو گفت هنوز قلبش تشکیل نشده منم خواستم تا جون ندارا سقطش کنم ،ولی دلم نیومد .

دختر داشتن هیچ عیبی نداره ،ولی اطرافیان خیلی آزارم میدن