2777
2789

از نظر من (لطفاً کسی بدل نگیره)

کسایی که بصورت خدادادی لب بزرگ دارن اصلا زیبا نیستن و زیادی زمختن

ولی کسایی که لب نازک دارن و ژل میزنن یک سیسی نیم سیسی زیبا تر میشن

یا اینکه چشم خیلی درشت و ورقلنبیده اصلا زیبا نیست چشم کمی کوچیک و کشیده زیبا تره

اکستنشن مژه خیلی خیلی زشته حتی طبیعیش

اگه تقویت کننده بزنین مژه هاتون و ریمل کم بزنید زیبا تره

۱۳۸۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه اهمیتی داره

همینطوری گفتم حرف بزنیم وگرنه اهمیتی ندارد هر کسی یه طوری طرز فکر داره

و از جهتی هم تو این دنیا همه چی به زیبایی و ظاهر ربط داره حتی طرز برخورد بقیه و رفتار جامعه 

۱۳۸۲

هر صورتی فرق داره همه اینایی که گفتید ممکنه به یه نفر بیاد به یه نفر نیاد . 

حالا جدا از این بحث من هیچوقت راجب زشتی و قشنگی بقیه فکر نمیکنم چون معتقدم هر کسی هر جوری باشه مهم خودشه که قیافشو دوست داره یا نه منو تو مهم نیستیم 

ولیییی از عمل زیاد بدم میاد 

❤️‍🩹

هرچند گفتی نظرخودته. اما بنظر منم لبی که ژل بزنی هیچوقت ازلب خدادی قشنگترنیست  وژل لب خیلی چندشه.. اسی ول کن اینا رو تقویت کننده مژه منظورت چیه  روغن واینا یاچی

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
هر صورتی فرق داره همه اینایی که گفتید ممکنه به یه نفر بیاد به یه نفر نیاد . حالا جدا از این بحث من ه ...

عمل زیاد بدت میاد می‌دونی چرا؟

چون کسایی که خوب عمل میکنن نچرال دیده میشن و معلوم نمیشه میگن چه قشنگ نچراله

ولی اونایی که بد یا ارزون و چیپ عمل میکنن معلوم میشه همه میگن زشته و همه فکر میکنن بده ولی اینطوری نیست گاهی یه ژل گونه کوچیک یا عمل بینی میتونی زیبایی رو پنجاه برابر کنه

بله درسته ولی معیار هم زیبایی همونه فقط تناسبات عوض میشه

بیاین قبول کنیم زشت و زیبا وجود داره روانشناسی زرد حرف نزنید

۱۳۸۲
هرچند گفتی نظرخودته. اما بنظر منم لبی که ژل بزنی هیچوقت ازلب خدادی قشنگترنیست وژل لب خیلی چندشه.. ا ...

روغن کرچک اگه حساسیت نداری عالیه😍 حیف نمیتونم عکس بفرستم نمیاد هر چقدر میزارم وگرنه میزاشتم 

۲ ساله روتین شبم همینه شبا روغن میزنم صبح می‌شورم همه میگن مژه مصنوعی داری

تو تاپیک های قدیمیم ولی فک کنم عکس مژه هام دارم یبار پر بازدید رفت

۱۳۸۲
عمل زیاد بدت میاد می‌دونی چرا؟چون کسایی که خوب عمل میکنن نچرال دیده میشن و معلوم نمیشه میگن چه قشنگ ...

زشت و زیبا وجود داره ولی من معتقدم یکی خیلیییی خوشگله همه خونوادم بلا استثنا میگن زشته پس زیبایی نسبیه 

ولی قبول دارم عمل کم میتونه ادمو خیلی عوض کنه 

❤️‍🩹