2777
2789
عنوان

خانوما شما رفت و آمد بیش از حد با آدم های متاهل رو میپسندین🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 27 پست
خرج مخارج موقع سفر رفتن چطوریه؟ کدومتون حساب می‌کنه چون گرون میشه هزینه غذا و هتل و....

دنگی ویلا یه شب اونا یه شب ما مثلا ناهار ما رستوران حساب میکنیم شام اونا مثلا وسیله تفریحی سوار شیم یدونه ما حساب میکنیم یکی اونا یا مثلا هر جمعه پیک نیک میریم یکبار ناهار تنفلات همه اونا میگیرن هفته بعد ما  خیلی تا حالا باهم سفر رفتیم مشکلی از این بابت نداشتیم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این که فالو کنن و این چیزا رو نمی‌پسندم و کلا من با دوست رابطه خوب ندارم 

اما دیدم دوستایی که خیلییییی رفت و آمد داشتن مشکلی هم پسش نیومده تا آخرش هم خوب موندن و بودن 

من بابام وقتی ازدواج کرده بودن با  دوستای مجردش رفت و آمد داشته و حتی مامانم براشون خواستگاری می‌رفته بعد ازدواج هم رفت و‌امد داشتن بچه اوردن داشتن الان بزرگ شدبم رفت و امد ها به خاطر جنسیت های متفاوت بچه ها کم شد و کم کم بچه ها ازدواج کردن و سرگرم شدن ولی هیچ مشکلی به وجود نیومده 

البته اینا همشون هیئتی و مذهبی بودن ها

به نظر من که خوبه حتما خودشون خوب هستند که مدتهاست با هم در رفت و آمدن   بعدش هم همسرت دوست داره باهاشون رفت و امد کنه تو هم یکم کوتاه بیا و الا جور دیگه باهاشون رفت و امد می کنه

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

نظر ما مهم نیست نظر همسرت مهمه . منو همسرم هر دو حوصله نداریم و خوشمون نمیاد رفت و آمد کنیم برعکس جاریم و برادرشوهرم همیشه در حال رفت و امدن هر دو خوبیم فقط،سبک زندگی هامون متفاوته 

اصلا 

کلا اهل رفت و آمد نیستم و دوست ندارم . چه با مجرد و چه با متاهل ، چه غریبه چه آشنا . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

چه اشکالی داره وقتی دو طرف متاهل هستید ؟ 

این ذهنیت اشتباه که دائم فکر میکنید قراره بهتون خیانت بشه از اعتماد به نفس کم میاد .

بر فرض هم که بشه ، خب شد .

بعد از اون هم دور از جونت نمیمیری ، پس زندگی رو به خودت سخت نگیر 

زور زندگی از ما بیشتره . 

چه اشکالی داره وقتی دو طرف متاهل هستید ؟ این ذهنیت اشتباه که دائم فکر میکنید قراره بهتون خیانت بشه ا ...

چرا آدم زندگیشو دو دستی نچسبه ک سر رفیق بازی خراب بشه

من ترجیح میدم چندتاادم درست کنارم باشن

دوسه تا کافیه

تا هزارتااااا رفیق همه جایی

کاربر قدیمی هستم