2777
2789
عنوان

چرا بیشتر ایرانی ها خارجی ها را ایرانی نمیدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران طبق قوانین شهروندی ایران (بند ۹۷۶ قانون مدنی ایران) تابعیت ایرانی به افراد زیر تعلق می‌گیرد:

۱- کلیه ساکنین ایران به استثنای اشخاصی که تابعیت خارجی آنها مسّلم باشد.

۲- کسانی که پدر آنها ایرانی است. اعم از اینکه در ایران یا در خارجه متولد شده باشند.

۳- کسانی که در ایران متولد شده و پدر و مادر آنان غیرمعلوم باشد.

۴- کسانی که در ایران از پدر و مادر خارجی که یکی از آنها در ایران متولد شده، به وجود آمده‌اند.

۵-کسانی که در ایران از پدری که تبعه خارجه است به وجود آمده و بلافاصله پس از رسیدن به سن هجده سال تمام، لااقل یک سال دیگر در ایران اقامت کرده باشد.

۶- هر زن دارای تابعیت خارجی که با شوهر ایرانی ازدواج کرده‌است.

۷- هر تبعه خارجی که تابعیت ایرانی را کسب کرده‌است..

تبصره:بند ۴ و ۵ شامل فرزندان دیپلمات‌های سیاسی نمی‌گردد.[۲]

در صورت درخواست شناسنامه و پاسپورت ایرانی وی مشمول قوانین ایرانی از جمله سربازی می‌گردد.

این قانون قانون خوبیه بنظرم میشد سختتر هم بگیرن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

به نظرم کار درست رو ایران انجام میده ... طبق فرمول خارجی ها پیش بره ایران پر میشه از تبعه هایی که عِرق و تعصبی به ایران ندارند و از امکانات ایران تمام و کمال استفاده میکنند .

ناگفته نماند همون خارجی های که میگی راحت تابعیت میدن در حقوق شهروندی تبعه ها جز شهروندان درجه پایین حساب میشن و اکثرا مشاغل کارگری سطح پایین دارند ...آشنای ما ۲۷ ساله که در سوئد زندگی میکنه هنوز که هنوز یا میز رستوران تمیز میکنه ، یا سرویس بهداشتی میشوره ، یا کارگر آشپزخونه س و ... تازه زنش پرستار سالمندان هست .نگو پیرزن ها رو تر و خشک میکرده 

تو خارجم حق شهروندی میگیرن نه حق ملیتی یعنی اصالتن اهل اون کشور نیستن فقط شهروند اون کشورن ایران هم همین کسی اصالتا ایرانی بحساب میاد که چندین نسلش ایرانی باشه نه کسی که تا سی سال پیش مال یه کشور دیگه بوده

☺️

بر ین گمشین از کشورما کدوم کشور اجازه میده نصف جنعیتی یک کشور ب یزه تو یه کشور دیگه ؟امریکا اندازه پنجاه تا کشور وسعت داره اروپا قانون کار داره مردم خودش بخاطر مهاجر بیکار نشدن مغول زاده های اویزان بحای جنگیدن مرداتون ارایش کردنو بچه بازی بلدن فقط

نه تابعیت ایران ندارن و اقامت تمدید می‌کنن هر سال از نظر تو ایرانی حساب می‌شن ؟

نه هرگزچشم دیدنشونم ندارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اومدیم نظر خودم رو بنویسم، دیدم نژاد پرستی توو کامنت ها موج میزنه

دیگه همین مونده (یعنی تنها کاری که با این مملکت نکردن) که به افغان و عرب و ... تابعیت ایرانی بدن

جمع کنید خدا نابودتون کنه که ایرانو نابود کردید

چون قوانین مهاجرت ایران فرق داره 

اونجا از مهاجد مالیات میگیرن 

باید براشون سود داسته باشه 

اینجا مرزها رو باز کردن هر بیسواد بی هنری ریخته تو کشور 

به همه اینا تابعیت بدن؟؟؟؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ