2777
2789
عنوان

چرا همش میگن عمه ها مزخرف ان

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم هر جفتشون به جورن.فقط نوع محبتشون فرق می‌کنه یا حتی نوع حسادتشون.

من ۷ سالی هست با هیچ طرفی نه رفت و آمد دارم نه حرفی میزنم.

محبتشون دلی نیست .فرق گذاشتن هامون رو دیدم و خیلی چیزای دیگه....

نمیدونم شاید عروسا نمی‌ذارن بچه ها با عمه هاشون ارتباط بگیرن بچه رو تو دعوای عروس خواهرشوهری دخالت میدن 

البته قدیما آدما دل رحم تر بودن به هم نزدیک تر بودن الان بیشتریا دنبال منفعت خودشونن

چون اون مادره که تصویر ذهنی بد نسبت به خانواده ی پدری رو تو مغز بچه ش می‌کنه

ربطی نداره به ذهنیت پسرم دوسال پیش شش سالش بود یه خواهر شوهر پیر عفریته دارم اومده بود پسرمو دم در خونه دزدیده بود برده بود به شوهرم زنگ زده بود که زنت طلاق بده بچه مونم گرفتم خودش یه پسر ۳۵ساله و یه دختر ۴۰سالع داره مث انگل چسبیده بهشون بعد به من می‌رسید می‌گفت مگه بچه رو از خونه بابات آوردی تو هیچی این بچه ها نیستی !

شوهرمم اینقدر فحشش داد با ترس بچه رو برگردوند الان پسرم بهش میگه عفریته 

من خاله هستم با دیدن این کامنت خیلی ناراحت شدم..کاش هیچوقت خواهرزادم راجبم همچین فکری نکنه..من که تو ...

شما خوب باشی اونا متوجه میشن عزیزم ....مامان من خاله و عمه خیلی خوبیه همه بچه ها هم دوسش دارن ...

شمایی کە عمە خوبی نباشی وقت گرفتاری برادرزادە خودش ازت مخفی میکنە

اتفاقا بارها وقت گرفتاری ب دادش رسیدم . مث عمه اسی شاید غذایی نپختم اما اگ گیر و گرفتاری داشتع زنگ‌زده حلش کردیم

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
حالا کدوم بهتره ؟

واسه من هیچکدوم

از هردو متنفرم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐