nirobin مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 5188 عنوان یه کانال ص ی غ ه یابی اددم کرده بون هرچی فش تونستم به ادمینش دادم یعنی کار بدی کردم آیا 198 بازدید | 22 پست رو زنا کد زده بود با قد اینا انگار میخواد کالا بفروشه حیوان گفتم شماها جامعه به گند کشیدید حالا میای رو خانوما کد میزنی که جامعه بیشتر به گند کشیده بشه و خیلیا مث خودت ص ی غ ه زاده بشن؟و فحش😐😂 ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻♀️🕯️ 1404/08/13 | 13:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chinese_girl عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1387 خوب کردی ولی اون خانوما خودشون مشخصات میدن تقصیر ادمینش نیست Maybe in another life ... 🥢🎐
آتییش_پاااره_آقاامون عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 1720 تا وقتی تقاضا نباشه عرضه نیستپس بدون زنا هم مشکل دارن یه روز کاسه صبرم پرمیشه میریزه. همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
nirobin مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 5188 خوب کردی ولی اون خانوما خودشون مشخصات میدن تقصیر ادمینش نیست این تاپیک میبینی تو نینی زیر سر امثال ایناست🤦🏻♀️کجا خدا گفته ساعتی یه زن با خطبه بره با طرف برا س.ک.س ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻♀️🕯️
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 25958 خب از کیا دفاع کردی شما... اون زنا خودشون میخوان.. جامعه هم با وجود همچین زنهایی به فساد و کثافت کشیده شده. زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
nirobin مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 5188 تا وقتی تقاضا نباشه عرضه نیستپس بدون زنا هم مشکل دارن اون چرا همچین موقعیتی فراهم میکنه بعد اصن همچین چیزی نداریم اینا از خودشون در میارن ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻♀️🕯️
عسلهستم عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 156 من تو اینستا ی کانال صی غ ه دیدم خانومه اندامشو گذاشته بود و پوزیشن هایی که انجام میداد نوشته بود ک چکار میکنه کلا پشمام ریخته بود خیلی کثافتن
nirobin مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 5188 اون زن ها خودشون خواستن صیغه بشن اونا میبینن موقعیت فراهمه ترقیب میشن و عادی میشه براشون ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻♀️🕯️
nirobin مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 5188 خب از کیا دفاع کردی شما... اون زنا خودشون میخوان.. جامعه هم با وجود همچین زنهایی به فساد و کثافت کشی ... ما تو جامعه دزد جانی هم داریم وقتی براشون میدون محیا نکنن خیلیاشون به راحتی نمیتونن همچین غلطی بکنن ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻♀️🕯️
nirobin مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 5188 شبیه سایتای دوست یابی قدیمهبا ظاهر مذهبی😂 دقیقا به اسم خدا چه کارا که نمیکنن ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻♀️🕯️
nirobin مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 5188 من تو اینستا ی کانال صی غ ه دیدم خانومه اندامشو گذاشته بود و پوزیشن هایی که انجام میداد نوشته بود ک ... اینا چرا دیگ خطبه میخونن وقتی اینقدر دریده شدن ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻♀️🕯️
sheboooo عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 1020 این تاپیک میبینی تو نینی زیر سر امثال ایناست🤦🏻♀️کجا خدا گفته ساعتی یه زن با خطبه بره با طرف برا س ... حکم صیغه تو دین همینهمهر معلوم مدت معلوم :/