2777
2789
اینا چرا دیگ خطبه میخونن وقتی اینقدر دریده شدن

بابا اون خطبه اصلا درست نیست کجا اسلام گفته ی زن می‌تونه روزی چند بار خطبه بخونه 

بعد از هر خطبه اگه رابطه ای باشه باید عده نگه داره ک میشه نزدیک 4ماه ولی این لاشیا روزی چند بار خطبه میخونن 

همسایه بالایی دوستم دوتا خواهر بودن یه سره خونشون پر بود می‌گفت هر شبی چندتا آقا میان برا جفتشون 

خب اینو کجای دین ما گفته

دقیقا به اسم خدا چه کارا که نمیکنن

ادم حسابی طبیعتا توشون پیدا نمیشه

کدوم مرد یا پسری میره تو کانال

با کد زن پیدا کنه

و کدوم زنی اینکارو میکنه

حتی اون سایت رسمی ک اسمش ادم و حواست و انقدر میگن نه ما حواسمون هست برا دختر پسرایی ک قصدشون جدیه و ازدواج میخوان

همونم خیلیا حس خوبی بهش ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اون خطبه اصلا درست نیست کجا اسلام گفته ی زن می‌تونه روزی چند بار خطبه بخونه بعد از هر خطبه اگه ...

دقیقا کجا گفته شده همچین چیزی 

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

ادم حسابی طبیعتا توشون پیدا نمیشهکدوم مرد یا پسری میره تو کانالبا کد زن پیدا کنهو کدوم زنی اینکارو م ...

بچه ها میگن مث اینکه کلاهبرداریه به نظرم بعضی متاهلا خوبشون میشه گول اینا بخورن چون زندگی زنو بچشون تباه میکنن حیونا

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️