2777
2789
عنوان

شوهرخالم اینقدر با مشت کوبیده سر بچه بچه بالا اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 5168 بازدید | 135 پست
چیکار کنیم اینجور وقتا درو قفل میکنه میره حتی نمیزاره بچه بره‌ مدرسه

اگه واقعا دو قطبی هست دست خودش نیست درمانش کنید خودش بیشتر از بقیه در عذابه 

این بیماری در حالت پیشرفته خیلی بده و وحشتناکه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
چرا الکی به مردم راهنمایی میدی ؟ پدرشه هیشکی حق جدا کردن ازش رو نداره حتی قانون حضانت هم احتمالش که ...

خالم هیچی نداره نه حقوق نه خونه نه طلا هیییچی 

کلا خونه مادربزرگم هست که اونم کوجیکه

لایک نکن خواهر منننن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا دارک وبه که شما پیشنهاد چاقو بازی میدی ؟ 😂 حالا خودت بدو بدو آفتابه شوهرت رو پر میکنی از ترست ...

شاید خونه شما افتابه پر کنید برای شوهراتون چون معلومه خوب بلدی

اما شکر خدا من نکردم این کارو بلدش نیستم 

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

خالم هیچی نداره نه حقوق نه خونه نه طلا هیییچی کلا خونه مادربزرگم هست که اونم کوجیکه

خب پس ایشون حق گرفتن فرزند رو نداره فرزند برای پدرشه هر کجای دنیا همینه قانون 

من خارج از ایران ساکن هستم.

مشکلش پوله پوله پول ندارهاین طرفداری اینکه زن کار نکنهچرا تو این تاپیکا خفه خون میگیرن ؟چرا لال مونی ...

خاله من تا دکترا رفت

۳۰ سالش بود فک کرد شوهر تموم شد این موند با عجله ازدواج کرد با کسی ۱۰ سال بزرگتره نزاشت کار کنه نزاشت درس بخونه خاله من از دانشگاه شهید بهشتی وهران سقوط کرد تو این زندگی

لایک نکن خواهر منننن  

این بی شرف داره رو دست میزنه . توروخدا برید شکایتش کنید . پدری که قصد کشت بچه رو داره چجوری میتونه نگهشون داره . درست قانون درست درمون نداریم ولی تا این حد هم درپیت نیستیم

چرا الکی به مردم راهنمایی میدی ؟ پدرشه هیشکی حق جدا کردن ازش رو نداره حتی قانون حضانت هم احتمالش که ...

غلط کرده حق با پدره،اگر چندبار صورت جلسه کنن دادگاه حضانتو بهش نمیده،معلومه خالشش مشکل تهدیدهای پدره،پدرش زده بچه رو خونریزی مغزی کرده شما میگی پدرشه حق ندارن از بچش جداش کنن؟کدوم پدرگ و ه ی اینجوریه پول لباس زیر زنش و لباس بچش و لوازم تحریر رو دیگران میدن اونوقت پدرشه؟گ و ه تو همچین پدر بودی و حقی که امثال شما براش قائلید یه مشت بیمار روانی

خاله من تا دکترا رفت۳۰ سالش بود فک کرد شوهر تموم شد این موند با عجله ازدواج کرد با کسی ۱۰ سال بزرگتر ...

بعد که سقوط کرد و فهمید بده

با خودش گفت وای چه شوهر بدی دارم

پس الان وقتشه از این شوهر بد ، دوتا بچه هم بیارم

که کلکسیونم تکمیل بشه 

ببخشید عزیزم اما خاله ات داره چوب اشتباهاتش رو میخوره

اما متاسفانه فقط خودش نه

بچه هاشم میخورن

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

غلط کرده حق با پدره،اگر چندبار صورت جلسه کنن دادگاه حضانتو بهش نمیده،معلومه خالشش مشکل تهدیدهای پدره ...

اینا احساسات شماست نه قانون و واقعیت 😂 واقعیت این نیس فرزند بدون چون و چرا حقش با پدرشه 

حالا هی گوه این ور اون ور بکن 😂 تو قانون میخای عوض کنی ؟ شرع رو میخای عوض کنی ؟ 

همین احساسات کار دستتون داده خب 😂

احتمالا بچه سالی 

اینا احساسات شماست نه قانون و واقعیت 😂 واقعیت این نیس فرزند بدون چون و چرا حقش با پدرشه حالا هی گوه ...

اینکه قانون چی میگه با اینکه شما حق رو بدی بهش متفاوته گاهی توی یه درگیری مسئله جوری میشه یا تصادف که بدون هیچ قصد و غدضی یکی کشته میشه و قاتل به جرم قتل عمد محاکمه میشه،اینکه قانون چیو مبنا قرار میده گاهی با واقعیت خیلی فاصله داری چیزی که تو میگی مبنی بر حق حضانته جداست،اما اینکه حق پدرش بدونی که بچشو هرکار کنه از انسانیت به دوره و حتی از حیوانیت هم به دوره ،از پدرش کسی حق نداره جداش کنه؟از این زنایی هستی با شیر پای شوهرتو میشوری 

اینا احساسات شماست نه قانون و واقعیت 😂 واقعیت این نیس فرزند بدون چون و چرا حقش با پدرشه حالا هی گوه ...

بچه سال خودتی ،من ۳۱ سالمه هیچ کاریم تا الان دستم ندادم والا، اینکه حضانت بالای ۷ سال با پدره هیچ ربطی به صورت جلسه کردن و کم کم مدرک جمع کردن برای حضانت بچه ها نداره و میتونه انجام بده،و اینکه گفتی بچه رو از باباش جدا نکنن تو برو خودتو درست کن😶که نگران بابای به این لجنی و منافعش هستی

اینکه قانون چی میگه با اینکه شما حق رو بدی بهش متفاوته گاهی توی یه درگیری مسئله جوری میشه یا تصادف ک ...

بازم حرفاتو تکرار میکنی اینا احساسات توعه و منم میگم خوبه ولی هیچ قانونی تو هیچ کجای دنیا به راحتی نمیتونه حق فرزند از پدر بگیره 😂 حالا هی تکرار کن پدرش اینه اونه ... احتمال اینکه حضانت فرزندو از پدر بگیرن 1 درصده اونم اثبات بشه طرف مثلا اعتیاد شدید داره و دادگاه بازم بهش فرصت میده اگه دوبار سه بار اخطار دریافت کرد ترک نکرد یا بهتر نشد شاید اونم بشه کاری کرد .... حق حضانت در هر صورت با پدرشه