2777
2789
عنوان

شوهرخالم اینقدر با مشت کوبیده سر بچه بچه بالا اورده

| مشاهده متن کامل بحث + 5168 بازدید | 135 پست
اونا فقط راهنمایی تلفنی میتونن بکنن حتی حق اینکه زنگ در خونه ی یکی رو بزنن رو هم ندارن

شما به اورژانس اجتماعی بگید .خالی از لطف نیست ...خدا رو چه دیدی شاید ورود کردند ...

اصلا رسانه ایش کنید همه ببینند و وایرال بشه... یعنی خدای نکرده فقط این کودک بمیره سروصدا میشه برا این موضوع ؟؟؟الان یه کاری کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا احساسات شماست نه قانون و واقعیت 😂 واقعیت این نیس فرزند بدون چون و چرا حقش با پدرشه حالا هی گوه ...

میشه لطف کنید بگید چند کلاس درس حقوقی خوندید ک با این اطمینان از قانون صحبت میکنید ؟! 

😂😂😂 باشه تو راست میگی برو همین کارا رو بکن

از امضات که ساکن خارج ایران هستی مشخصه چقدر عقده ای هستی خدایا شکرت با یه مشت روانی توی یه کشوریم ،راحت باش دیگه فهمیدم مشکلت عقده روحی روانیه ،احتمالا پروسه دادگاه اینا داشتی و باخبری شاید همینکارو کردی الان داری بقیه رو راهنمایی میکنن که نکنن ،اخی تشکر🙂

پدر رو میبرن دایره مددکاری و مشاوره...شاید آدم شد...

هیچکس حق اینو نداره سرخود کسی رو ببره جایی 

حراست بیمارستان اصلا میدونی وظیفش چیه؟ اون وظیفش حفاظت از پرسنل و دکترها و ... هست چیکار به پدر یکی داره 😂

من خارج از ایران ساکن هستم.

خب پس ایشون حق گرفتن فرزند رو نداره فرزند برای پدرشه هر کجای دنیا همینه قانون

قانون افغانستانه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
از امضات که ساکن خارج ایران هستی مشخصه چقدر عقده ای هستی خدایا شکرت با یه مشت روانی توی یه کشوریم ،ر ...

تو فکر کن من روانی هستم اصلا تو خوبی ولی چیزی نگفتم جر خوردی میگم کاری که فکر میکنی درسته بکن من راهنماییم کامل و بدون اشکال بود ولی تو دوست نداری برو راهی که بلدی چرا ناراحت میشی؟ بدو ببینم بهت چی میدن با این افکارت 😂

من خارج از ایران ساکن هستم.

تو فکر کن من روانی هستم اصلا تو خوبی ولی چیزی نگفتم جر خوردی میگم کاری که فکر میکنی درسته بکن من راه ...

عقده ای ،اون هایی که هیچ پوخی نیستن همیشه ادعا دارن،جر رو خودت و تمام فک ک فامیلت خوردن بیشعور بیمار مرض داری مگه با حرفات نمیزاری هیچکس پست بزاره حداقل دلداری روانی بهشون بدن،کاسه کوزتو جمع کن برو جای دیگه اینجا جاش نیست

قانون افغانستانه

ولش کن دهن به دهنش نزار پستاشو ببین نمیفهمه که توی روند شکایت و دادگاه هزاران پیچ و تاپ میخوره اکثرا با بخشیدن بخشی از مهریو حضانتو به مادر میدن اگر برا کتککاری هم صورت جلسه کنن به نفعش میشه،مشکل اصلی کارنداشتن خالشه که باید کارپیدا کنه دانشجو دانشگاه بهشتی بوده انگار که بتونه ساپورت کنه بچه هاشو 

قانون تمام کشورهای مسلمان هست امارات عربستان عراق و ... چون قانون اسلام همینه افغانستان و ایران و .. ...

دوندگی و پول و وکیل میخواد تا بتونه حضانت رو بگیره ولی نا ممکن نیست 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
عقده ای ،اون هایی که هیچ پوخی نیستن همیشه ادعا دارن،جر رو خودت و تمام فک ک فامیلت خوردن بیشعور بیمار ...

عزیزم ایشون یا ی مرد اشغاله و یا ی خانوم عقده ای خون خودتو کثیف نکن

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
هیچکس حق اینو نداره سرخود کسی رو ببره جایی حراست بیمارستان اصلا میدونی وظیفش چیه؟ اون وظیفش حفاظت از ...

دختر خوب سواد نداری راحتی برا  خودت ...  قانون حمایت و صیانت از اطفال رو برو پیدا کن و بخون ، تمام ارگان ها در سند حمایت از کودکان و اطفال در گیر هستند .دادگستری ، بیمارستان ، بهزیستی، کمیته ی امداد و آموزش و پرورش و ... دایره مددکاری و مشاوره شون با حراست هاشون باید ورود کنند .