بعد یسری از خانوما میان میگن مستقل شدن خانوما بده !!
متعجبم
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
نه عزیزم اینجا معتقدن با کار کردن فرسوده میشن ترجیح میدن بمونن تو خونه و مثل ملکه ها زندگی کنن دیگه کسی بهشون نمیگه که ملکه بشور بساب و بچه داری نمیکنه
اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم اینجا معتقدن با کار کردن فرسوده میشن ترجیح میدن بمونن تو خونه و مثل ملکه ها زندگی کنن دیگه ...
نکته ظریفی بود
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
دیگه وقتی ما مادرهاانقدر برای تحصیل بچه هامون زحمت میکشیم چه دخترمون چه پسرمون ،دیگه حداقل آرزویی که داریم که در آینده شغل و کارمناسب پیداکنن که محتاج هیچکس نباشن
بنظرم ادم انقدر باید پیشرفت کنه که همسرش نتونه تو بهش بگه و بدونه پشتش گرمه ک با کوچکترین بحث خانم م ...
دقیقا
این یه نشونست که دو طرف مثل دو انسان عادی و مستقل باهم زندگی میکنن
نه اینکه یکی همه جوره به یکی دیگه وابسته باشه
من شوهرم فرشتس ولی باز شاغلم و واسه خودم کلی سرمایه جمع کردم
نه واسه این چیزایی که گفتی اعتماد به نفس خودم زیاد تر میشه
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴