نمیتونم خیلی براشون لباس بخرم چون جا ندارم بذارم از بهم ریختگی هم بدم میاد ولی تو اینستا میبینم بچه هاشون هزار دست لباس دارن ناراحت میشم من درحد پنج دست خونه سه دست بیرونی دارن
اگه این لباسا نیازتون رو برطرف میکنه ،صرفا برای چشم و هم چشمی نخر،اینستا و تبلیغات تلویزیون مصرف گرایی روفقط ترویج میدن
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره به خدا نیازمون را برطرف میکنه فقط میترسم برا بچه هام کم گذاشته باشم
نه اصلا اینطور نیست ،رفاه هم باید در حد متعادلش باشه
دقیقا یکی دیگه از عوارض اینستا القا کردن حس ناکافی بودن به مخاطباشه
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
اره به خدا نیازمون را برطرف میکنه فقط میترسم برا بچه هام کم گذاشته باشم
خوب عریزم به وقت نیاز لباس جدید بخر ولی به نظرم حتما یه دراور بخر اگه نداری یا کمد لباس تا برای لباسای بیرونی جا باشه حتما تو یکی از اتاقا جا هست برای کمد و دراور
دقیقا حس ناکافی بودن دارم وگرنه کم خونم بهترین نقطه شهرمون هست داخلش هم بسیار شیک دلم نمیاد عوضش کنم
از من میشنوی پاکش کن یا اگر نمیکنی فقط پیج های مفید رو دنبال کن یا اگر دلت میخواد بقیه پیج هارو هم ببینی ظرفیت خودتو بالا ببر و سبک زندگی خودت رو دست کم نگیر