2777
2789
عنوان

خونمون صد متره دوتا بچه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 36 پست
خوب عریزم به وقت نیاز لباس جدید بخر ولی به نظرم حتما یه دراور بخر اگه نداری یا کمد لباس تا برای لباس ...

کمد سیسمونی نو ازهمون دارم استفاده میکنم ولی ی حس داشتم چرا مثل اونا نمبتونم هزار دست داشته باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمد سیسمونی نو ازهمون دارم استفاده میکنم ولی ی حس داشتم چرا مثل اونا نمبتونم هزار دست داشته باشم

عزیزممم .اونا دیگه شغلشون همینه شو آفن .اتفاقا کار درست رو شما میکنی مطابق نیازشون خرید میکنی قصلی و مد روز .چیه از یه مدل پنج رنگ مثلا .ولی سه مدل مختلف بهتره نهایت کوچک یا کهنه میشن یا فصلی میخری بهتره اصلا هم فکر نکن براشون کم گذاشتی اینطوری تازه مدلای جدید میخری همیشه هم شیکن

مایه جارفتیم برای خونه خرید نی رگال داشت واتاق مال دوپسر اینقدر لباس تابستون وزمستون روهم تلنباربود که دلت می گرفت بچه های خودمم توخونه ای درحد دوکشو بیرونی هم نهایت ۷تاتیشرت وشلواردوتا