2777
2789
عنوان

تا حالا همسرتون بزور بهتون دست زده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6862 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بدونید که همسرتون حق نداره اینکار رو بکنه.این اسمش تجاوزه!!رابطه‌ی بدون رضایت.و فکر کنم الان دوس ...

نمی‌دونم تازه ازدواج کرده الان میگه خونریزی دارم زخمی شده امروز باید می‌رفت دکتر 

از مرد زورگو و بی منطق متنفرم ولی بیشتر از اون از خانمایی بدم میاد که ریز به ریز زندگیشون دست بقیه و ...

عزیزم آدمی نیست همه چیو بگه دست پاهاش کبود بود من خودم متوجه شدم بعد خودش گفت

زور اینجوری نه ولی خوب شده قهر بودیم اومده سمتم هی من مقاومت ولی اون توجه نکرده البته محبت قاطیش بود ...

اره ماهم اینجوریش پیش اومده من با جدی وناراحتی اون با خنده وشوخی به قصد اشتی

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

دوست پسر چه خریهایشون همسر قانونی و شرعیه در قبال هم وظیفه دارن زن باید تمکین کنه وگرنه نفقه بهش تعل ...

چقدر تفکراتتون ترسناکه

حالا ما هر قوانین چرتی که داریم باید بهش عمل کنیم؟؟

رابطه‌ی جنسی برای زن همراه با احساسه

وقتی اون احساسه نباشه به زن حس سواستفاده دست میده فرقی هم نداره همسر قانونی باشه یا نباشه.

کلا قوانین ما به صورتیه که زن رو نادیده میگیره در این موارد.

ولی ما باید عاقل باشیم و نذاریم بدون رضایت قلبی مون رابطه ای اتفاق بیفته.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

رابطه جنسی برای بیان ابراز عشقهمگ میشه قهر بود انجام دادبرای شخصیت خودتون ارزش قائل باشین

چه ربطی داره 

منظورم اینه مردا با برقراری رابطه قصد آشتی دارن چون خیلی سختشونه زبانی عذر خواهی کنن