دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوایل ازدواج نمیدونم چرا انقدر سخته و طاقت فرساالبته واسه امثال ما که از سمت خانواده شوهر حمایتی ندا ...
من از طرف خانواده خودمم حمایتی ندارم و از طرف خانواده شوهر تحت فشارم برا جهاز با اینکه اونام کمکی نمیکنن زیاد
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
واقعا الان توان بحث راجب داشتن انسانیت رو ندارم...دیگه شما رو ریپ نمیزنماصلا از اول اشتباه کردم هم ص ...
عزیزم این خانم حرف بدی نمیرنه متاسفانه تو ایران قانون نیست حرف هایی که تو میگی آره درسته ولی نه ایران کشورهای اروپایی ما مسئولین درست حسابی نداریم که قانونی داشته باشن که حق زن و مرد پایمال نشه
امیدوارم این پستی بلندیا هرچه زودتر بگذره و شماهم رنگ اسایش رو تو زندگی مشترک بچشید، و خدا صبر و تحم ...
مرسی عزیزم
می تونه بره پزشکی قانونی شکایت کنه به عنوان خشونت خانگی.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️