2777
2789
من خودم مادرم شاغله همین الان سرکاره تجربه من اینه برای بچه سخت میگذره من با این که الان ۲۳ سالمه ول ...

منم مادرم شاغل بود همش تنها بودیم حالا سه تا بودیم ولی خب همش تنها دیگه الان مهمترین مانعم پسرمهو تنهاییاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستار، مادرمبچه بقیه خانمای شاعل پیش کی میمونه؟

خب شما رو مادرتون حساب کردین که وظیفه خانه داری رو انجام بده براتون 

بعضیا بچه هاشون تنها میمونن تا مادر بیاد از سرکار 

پرستار گرفتن هم اندازه حقوق خودتون باید بهش حقوق بدید مگر اینکه حقوقتون بالا باشه 

اینکه میگن زنی که میره سرکار زود پیر میشه رو منم درک نمی کنم یعنی هرکی نره سرکار دیگه با بالا رفتن سنش پیر نمیشه؟  این یه چیز ژنتیکیه به نظرم من همکار دارم واقعا بیست سال از سنش جوون تر دیده میشه جدی میگم خودشم یه خانم شاغله خوب. زن خانه دار هم می شناسم کلی بزرگ تر از سنش می زنه پس اینکه فکر کنید سرکار نمیرید پوستتون دیگه چروک نمیشه واقعا اینطور نیست:) اون ملکه بودنم برا وقتیه که شوهر آدم تو این گرونی بدون منت پول بریزه تو دست و پای آدم. وگرنه با همه سختی ها باید پذیرفت که زندگی نیاز به تلاش داره و برای رفاه بیشتر رفت سرکار

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
منم مادرم شاغل بود همش تنها بودیم حالا سه تا بودیم ولی خب همش تنها دیگه الان مهمترین مانعم پسرمهو تن ...

پس شما میتونید برید سرکار و ولی انتخابتون خانه دار بودنه به خاطر پسرتون و کسی نمیتونه بگه شما تنبل هستین و هدف ندارین و ... 

خب شما رو مادرتون حساب کردین که وظیفه خانه داری رو انجام بده براتون بعضیا بچه هاشون تنها میمونن تا م ...

بالاخره اون چیزاشو میسنجم

معلومه اگه حقوقم بالفرض ۱۰ تومن باشه بخاطرش بچمو نمیزارم خونه یا مثلا حقوقم بدونم بالا نمیره

۱۴۰۴/۷/۲۵

من هروقت بخوام کارت شوهرمو میگیرم میرم خرید خریدای اینترنی شماره کارتشو میدم هیچ محدودیتی ندارم ولی ...

بله حرف شما درست 

هر کس با توجه به زرنگ بودن خودش می تونه چه شاغل باشه چه خانه دار همه کاری انجام بده 

من دیدم شاغل هایی که پولشون مال خودشونه از شوهرشون هم پول می گیرن ولی مثلا برای رنگ مو مثلا ۵ میلیونی ۳ تومانشو از شوهر می گیرن ۲ خودشون می زارن که صدای شوهر در نیاد 

البته هر کس متفاوته 

من نگفتم پول نمی گیرن چرا می گیرن اما یه سری هاشون واقعا برای یه پول باید کلی حرف بزنن تا شوهره دلش ...

وا معلومه که میتونم😐پس اینهمه لباس ها و لوازم برندی که دارم چطور خریدم؟

عزیزم من چند ماه اخیر فقط هفتاد تومن لباس خریدم

من هیچ محدودیتی تو خرج کردن ندارم

همینطور خواهرم

همینطور دوستم

تقریبا هممون زندگیامون مثل همه

چقدر حرفتون برام تعجب برانگیز بود 😐

اتفاقا برعکسه من هیچ زنی ندیدم زن شاغلو بکوبه همش میگن کاش منم شاغل بودم ولی زنای شاغل همه عقده هاشونو میریزن برا کسی که ساغل نیس مثل بیکار بی عار همش استراحت میکنی کاری نداری که نمیتونی فلان بشی همش پز میدن من که حلال نمیکنم

منم تعجب کردم ولی خب درست میگن بعضی مردا ببخشید عوضین

پسرهای امروزی خوشبختانه اکثریت با همسرشون مچ هستن تو این موارد

با امثال اون مردها که من شخصا یه ثانیه نمیتونم زندگی کنم

کسی که بخواد برای پول باهام دودوتا چهارتا کنه ارزش نداره اصلا

و اینکه شما یه خانم تحصیل کرده و شاغل و کدبانو هستی دیگه اصلا به این حرفا اهمیت نده رسما وقتی هم ندا ...

👍👍👏👏

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊