الان صاحبکار همسرم ماهی ۴۰۰,۵۰۰ میلیون درآمدشه به نظر شما زن این آدم چرا باید بره از صب تا شب بیرون ...
من خودم یه زمانی شاغل بودم چون به پولش نیاز داشتم اما الان به پولش نیاز ندارم دیگه شاغل نیستم وقتی که آدم به پولش نیاز نداره چرا انقدر بره خودشو بیرون خودشو عین جنازه خسته کنه اینم تجربه منه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هزچی سرجای خودش من همخودم خانه دارم از تمیزی از غدا های خفن زبانزدم وهمچنین تحصیلات دارم وشاغلم
شما دوسداری اینجوری باش اجازه بده یعده هم با تحصیلات خانه داریو انتخاب کنن وقتی درامد مرد مکفی باشه من خودم بشخصه ترجیحم کنار فرزند بودنه تا سن مستقل شدن
من نگفتم پول نمی گیرن چرا می گیرن اما یه سری هاشون واقعا برای یه پول باید کلی حرف بزنن تا شوهره دلش ...
من هروقت بخوام کارت شوهرمو میگیرم میرم خرید خریدای اینترنی شماره کارتشو میدم هیچ محدودیتی ندارم ولی خیلی شاغلا میبینم شوهراشون بهشون پولی نمیده یا اختیار کارتشونو ندارن نه زنای خانه دار بدبختن نه شاغلا بی دردسرو کاملن همه چی به وفق مراد یچیزو نمیشه به همه تعمیم داد