2777
2789
تو این تاپیک که شاغلا دارن خانه دارها رو میکوبن بعدشم برمی‌گردن برعکسشو میگن نمی‌دونم دلیل دشمنی شاغ ...

ببینید اخه دشمنی با حقایق فرق داره

من تخریبی در این تاپیک ندیدم

جز اینکه خانم های شاغل از مزایای مستقل بودن گفتند، چیز دیگری هم گفته شد؟!

اتفاقا برعکس صفحه‌ اول رو مشاهده بفرمایید، بدترین توهین رو به خانم های شاغل کردند

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

الان صاحبکار همسرم ماهی ۴۰۰,۵۰۰ میلیون درآمدشه به نظر شما زن این آدم چرا باید بره از صب تا شب بیرون ...

من خودم یه زمانی شاغل بودم چون به پولش نیاز داشتم اما الان به پولش نیاز ندارم دیگه شاغل نیستم وقتی که آدم به پولش نیاز نداره چرا انقدر بره خودشو بیرون خودشو عین جنازه خسته کنه اینم تجربه منه

SHREEM

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزچی سرجای خودش من همخودم خانه دارم از تمیزی از غدا های خفن زبانزدم وهمچنین تحصیلات دارم وشاغلم

شما دوسداری اینجوری باش اجازه بده یعده هم با تحصیلات خانه داریو انتخاب کنن وقتی درامد مرد مکفی باشه من خودم بشخصه ترجیحم کنار فرزند بودنه تا سن  مستقل شدن 

من خودم یه زمانی شاغل بودم چون به پولش نیاز داشتم اما الان به پولش نیاز ندارم دیگه شاغل نیستم وقتی ک ...

من خودم مادرم شاغله همین الان سرکاره 

تجربه من اینه برای بچه سخت میگذره من با این که الان ۲۳ سالمه ولی بازم برام سخته خونه نبودن مادرم 

خواهرم که اون اوایل همش گریه میکرد

این برمیگرده به سیاست زنزن هایی رو میشناسم خانه دارن و مرده جلو زن دسش درازه پول کمی بده شارژ بخرم

از تجربه ۱۳سال زندگی مشترک و چندین سال دوستی، یاد گرفتم که چیزی به نام سیاست وجود نداره

فقط بر می‌گرده به ذات و عقیده طرف مقابل

نمی‌تونیم کسی رو‌تغییر یدیم یا به قولی خام کنیم

ولی فقط می‌تونیم رفتار هارو اصلاح و بهتر کنیم

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

ببینید اخه دشمنی با حقایق فرق دارهمن تخریبی در این تاپیک ندیدمجز اینکه خانم های شاغل از مزایای مستقل ...

نه عزیزم اگه همه کامنتا رو خونده باشی کلی به خانه دارها توهین شده 

من خودم بارها تو تاپیکا گفتم که اصلا شاغل بودن یا نبودن یه انتخابه و انتخاب شخصیه قرار نیست کسی که خونه داره به شاغل توهین کنه یا برعکس 

ولی نمی‌دونم این دشمنی چیه تازگیا مد شده تو جامعه 

زن خانه دار التماس کسیو نمیکنه کاش اینو بفهمیندقیقا هر روز اندازه حقوق یه ماه یه کارمند همسرم پول در ...

من نگفتم پول نمی گیرن چرا می گیرن اما یه سری هاشون واقعا برای یه پول باید کلی حرف بزنن تا شوهره دلش رحم بیاد یکم پول بده

بعدشم خانمی که سر کار می ره می تونه هر چیزی که دلش می خواد بخره و حتی پس انداز کنه و علاوه بر اون از شوهرش پول بگیره 

شما می تونی بری کلی لباس بخری با اون پولی که همسرت بهت می ده یا لوازم آرایش اصل و مارک بخری؟

عزیزم من به عنوان کسی که مادرش شاغله حس میکنم فرزند آدم مهمتره تا اینکه بچت چشم به راه بمونه تا مادر ...

اون دیگه تصمیم شخصیه نمیشه به همه تعمیم داد

من بتونم برم سر کار و بچه بالای ۳ سال داشته باشم میرم حتما. 

۱۴۰۴/۷/۲۵

من نگفتم پول نمی گیرن چرا می گیرن اما یه سری هاشون واقعا برای یه پول باید کلی حرف بزنن تا شوهره دلش ...

من هروقت بخوام کارت شوهرمو میگیرم میرم خرید خریدای اینترنی شماره کارتشو میدم هیچ محدودیتی ندارم ولی خیلی شاغلا میبینم شوهراشون بهشون پولی نمیده یا اختیار کارتشونو ندارن نه زنای خانه دار بدبختن نه شاغلا بی دردسرو کاملن همه چی به وفق مراد یچیزو نمیشه به همه تعمیم داد