2777
2789
عنوان

چرا من مثل بقیه دخترا خوشبخت نیستم حتی ذره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 78 پست
شوهرت مثل منه ؟

دست بزن ، کتک ، معتاد، اهل فحش و توهین و تهدید و بد و بی راه، همش حرف حرف خودشه ، محدودم می‌کنه ، خرج انچنانی نمیکنه حتی خوراک 

و..........

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
یعنی بخاطر بچه به طلاق فک نمیکنی ؟آخه منم ی بچه دارم و درگیرم چکار کنم موندم چکار کنم

من شوهرم نمی ذاشت بچه رو ببینم میدونمم این کار میکرد و نتونستم ولی الان هر چی نگاه میکنم مبیبنم خیلی به خودم تو زندگی ظلم کردم خیلی از همه نظر شوهرم منو عقب انداخت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم نمی ذاشت بچه رو ببینم میدونمم این کار میکرد و نتونستم ولی الان هر چی نگاه میکنم مبیبنم خیلی ...

الان چکار می‌کنی ؟

شاغلین یا خانه دار؟

دست بزن ، کتک ، معتاد، اهل فحش و توهین و تهدید و بد و بی راه، همش حرف حرف خودشه ، محدودم می‌کنه ، خر ...

مثل منی دست بزن زیاد نداشت چون من اصلا کاری نمیکردم شایدم بعدانا داشت ولی تاحالا چند باری زده منو 

تریاک میکشید ترکش دادم باز رفت سراغ عرق فوش که هر ثانیه به همکسم فوش میکشید به مرده های بدبختم ب خودم ب خانوادم  توهین تا دلت بخواد میگشت از من یک ایراد پیدا کنه بزنه تو سرم و دیوانه کنه رفیق باز اوو نگم اصلا برات هروز با یک رفیق به عرق خوری و خونش میرفت مهمونی رفیقاش میرفت ک گاهی دختر بود خودمو مکشتم ک نرو بازم میرفت حتی مسافرتم گاهی میرفت با دوستاش دگ خودمو کشتم بیخیال مسافرت شد 

ای شوهر منم پول داشت چند تا خونه و اینا ولی پول دلش نمیومد بده یعنی پول شامپومم نمداد با اینکه تو عقد چن ماه خونه گرفتیم باهم بودیم دلش نمیومد شامپو بخره شامپوم گرون بود پول دار بود ولی پول برای من دلش نیومد بده 

منو. نمیبرد جایی رستورانی چیزی خودش تنها میرفت یا با رفیقاش بعد به من میگفت تو هرزه ای باهات نمیرم جایی سر همین حرفش دگ اخرین بار دلم شکست و دگ گفتم بسه با ااینکه من جلوش زار میزدم من دوست دارم اذیتم نکن  خودش میدونست جای زخممو بیشتر اسیب میزد 

حرف حرفه خودشع دقیقا خودشفیته ان اینا اینم منو از همچی محروم و محدود کرد اگرم میگفتم میخوام برم قهر میکرد و حرف نمیزد باهام زنگ نمزد 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
من شوهرم نمی ذاشت بچه رو ببینم میدونمم این کار میکرد و نتونستم ولی الان هر چی نگاه میکنم مبیبنم خیلی ...

منم همین حسو دارم شوهرم منو از همچی محروم کرد و محدود کرد من کلی استعداد داشتم همشو خراب کرد 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
من الان سنم 42خانه دارم دیگه الان یکم اخلاقش بهتر از قبل شده ولی اگه حرفی بزنی باب میل اقا نباشه همو ...

شوهرت چند سالشه ؟

مثل منی دست بزن زیاد نداشت چون من اصلا کاری نمیکردم شایدم بعدانا داشت ولی تاحالا چند باری زده منو تر ...

ولی من یک بچه دارم اما هنوزم دو دلم .هنوزم درگیرم هنوزم نمی‌دونم چکار کنم 

ولی من یک بچه دارم اما هنوزم دو دلم .هنوزم درگیرم هنوزم نمی‌دونم چکار کنم

بنظرم بچتم نجات بده برو طلاق بگیر اگر خانوادت  حداقل میزارن بری خونشون بمونی خودت برو سرکار بخاطر بچتم خودتو نجات بده ک اون ادم بچتم مثل خودش مکنه 

بنظرم بچتم نجات بده برو طلاق بگیر اگر خانوادت حداقل میزارن بری خونشون بمونی خودت برو سرکار بخاطر بچ ...

دعا کن بتونم تصمیم درست بگیرم 

بخدا الان بدون بچه باید خوشحال باشی بخدا اینو من میگم که بچه دارم 

آخه باز خدای نکرده چند وقت دیگه با ی بچه خیلی سخته جدایی .

اما می‌دونم ناراحتی .اما هم سنی نداری هم هم بچه نداری .یعنی راهت میتونی کار کنی پیشرفت کنی 

باور کن آدم بهتری هم گیرت میاد فقط اینبار کلا تحقیق زیاد بکن و کلا بشناس .

برا منم دعا کن خیلی زیاد 

اخلاقش خیلی بد

می‌دونی به چیزی میخام بگم که هم به خودت امید بدم هم به خودم .

اینه که تو الان ویکی شوهرم اخلاقش بده .منم میگم شوهرم اخلاقش بده .

بعد فک کن همه از سوهراشون ناراضی هستند 

میخام بگم که امید بگیرم .میخام بگم ما ک نمی‌تونیم بخاطر بچه هامون جدا بشیم بیا فک کنیم همه مردها همین هستند .همه مردها بد هستند .اینجوری بهتر میتونی زندگی کنیم اینطوری باعث میشه فک کنیم که اگه طلاق هم بگیریم خبری نیست و بد از بدتر هست .

ولی خدا کمکمون کنه 

برا منم دعا کن 

دعا کن بتونم تصمیم درست بگیرم بخدا الان بدون بچه باید خوشحال باشی بخدا اینو من میگم که بچه دارم آخه ...

چشم عزیزم دعات مکنم 

ولی من باز از این نظر که خیلی خیلی دوسش داشتم و وابستشم دارم عذاب مکشم انقدر سخته برام که حتی روزام تاریکه واقعا تاریکه صب و شبم شده گریه گریه و اون حالش خوبه خوب 

فقط دعا مکنم حالم خوب بشه بقیش خدا درست مکنه 

خداانشالله به توام کمک کنه بتونی یک راهی پیدا کنی خیلی سخته قشنگ درکت مکنم 😔

اینم سر نوشت ماییه