2777
2789

حرف بزنن بدم میاد ...من خودم خیلی وقتا جواب سوالاتو بلدم ولی خب وقتی استاد بهم بگه اونموقع جواب میدم...بعضیا اینطورن ک تو میخوای حرف بزنی میپرن وسط حرفت....یااینکه از اول تااخر حرف میزنن ک بگن اره ما بلدیم...یا اینکه قبل از تو جواب سوالو میدن.شما اینطور مواقع چکارمیکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم بدم میاد ولی انگار استادا خوششون میاد.ما دو استادا که حضوری داشتیم باهاشون کلاس گفت مشارکت در کلاس دو نمره داره😐منم البته مثل تو همون دانشجوی ساکتم و از اون دانشجوهای ور ورو بدم میاد

منم بدم میاد عین بچه ها میپرن وسط حرف ادم عقده جلب توجه دارن عین بچه ها که میگفتن خانم ما بگیم خانم ما بگیم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

ببین منم بدم میاد ولی انگار استادا خوششون میاد.ما دو استادا که حضوری داشتیم باهاشون کلاس گفت مشارکت ...

منم ساکتم ولی گاهی دست میبرم بالا اول اجازه میگیرم بعد جواب میدم اما این همکلاسام حتی تو داری جواب میدی اونا هم میپرن تو حرفت

😑💔من دانشجو نیستم ولی از نظر شما باید سکوت کامل کنن؟این حرفتون خودخواهی‌ هستش

من نگفتم سکوت کامل،، گفتم وقتی من دارم جواب میدم نپرن وسط حرفم این کجاش خودخواهیه...اونم وقتی دست بردم بالا و استاد اجازه داده من صحبت کنم...این اسمش خودشیرینی بقیس فقط