yuiiam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 819 عنوان بچم سقط شده همه وجودم درد میکنه 411 بازدید | 42 پست یادش میفتم تک تک سلولا بدنم مبخوان گریه کنم خیلی ناراحتم خیلی بیست هفته بود بزرگ بود دلم براش داغ دیروز | 11:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیموترشش عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4622 ان شالله خدا صاحب فرزند سالم و صالحت کنه خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
yuiiam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 819 وای واقعا سخته خدا به دلت آرامش بده دلیل سقط چی بود ناهنجاری قلبی کلی ازمایش اینام گرفتن گفتن تصادفی بوده دلیلی پیدا نشد براش بعد تو بارداری مادرشوهرم خیلی اذیت میکرد هروقت بام داپا میکرد بجم تو شکمم مثل سنگ میشد😭😭😭😭
۱۳۷۳dream عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6029 الهییییییمن خودم بعد بچه اول ،دو تا سقط داشتم،بچهدومم با ترس و استرس به دنیا اومدالهی دورت بگردم،آره خیلی حس بدیه،واقعا درکت میکنم.خدا بهت صبر بدهان شاءالله خدا یه بچه بهت بده که همه ی غم هات رو بشوره ببره،عین دختر دوم من که نفسم بهش بنده ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
yuiiam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 819 وای واقعا سخته خدا به دلت آرامش بده دلیل سقط چی بود توتاپیکم هست
yuiiam مدیر استارتر عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 819 الهییییییمن خودم بعد بچه اول ،دو تا سقط داشتم،بچهدومم با ترس و استرس به دنیا اومدالهی دورت بگردم،آر ... ناراحتم همش میگم کاش تو اون دعواها یکم بش فکر میکردم دلم خونه براش