2777
2789
من یک ماه بهش شیر دادم

ای‌وای خواهر جان چرا؟

دلم برات مچاله شد 

مال من یه وقتی تو 9هفتگی قلبش وایساد هنوزم یادم می افته دلم براش تنگ میشه 

خدا رو شکر الان یه پسر دارم اما به اونم فکر میکنم که اگه بود چطور میشد

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بعدش باردار شدی باز؟

اصلا شک نکن منم سقط کردم بچه اولم و سه ماه بعد دختر مارکو باردار بودم حتما که میشی.اونموقها مادرشوهر حیوان منم یه شوهرم گفته بود که دیگه باردار نمیشه زنت اما خدا چشماشو کور کرد...صبر داشته باشه خدا برات جاشو پر می‌کنه 

یادمه سونو آنی تی بهمن 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سونو آنی تی ش رو. گذشته بودی نظر دادم گفتم پسر بود درست بود؟؟؟

ببین منم بچه اولم شوهرم عین  تو بود خانوادش وحشی ..بچم سقط شد همش میگه خودشو فدای من کرد ی غم عمیق میاد تو دلم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

ای‌وای خواهر جان چرا؟دلم برات مچاله شد مال من یه وقتی تو 9هفتگی قلبش وایساد هنوزم یادم می افته دلم ب ...

من همیشه به دخترم فکر میکنم گاهی لباسی میبینم میگم باید برای اون میخریدم یا تولدش میفتم اصلا سخته 

۱۰سال گذشت اللن پسرم ۷سالشه ولی بازم دلم یه دختر میخواد

اجازه بارداریم ندارم همش میگم کاش دخترم بود

ولی حکمت خدا بود

به حکمتش دل بسپار(خدا)
من همیشه به دخترم فکر میکنم گاهی لباسی میبینم میگم باید برای اون میخریدم یا تولدش میفتم اصلا سخته ۱۰ ...

خدا برات نگهش داره عیب ندارد بعد از 100سال که رفتیم اون دنیا اونجا میبینیمشون که پرنده ی زیبایی شدن و منتظر ما بودن.روایت پیامبرها عزیزم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.