2777
2789
نه ولی از روزی ک بدنیا اومدیم دینمون یکتا پرستی بوده زلیخا عاشق پیامبر شد والا ک زمان ماهم اینطور پی ...

ما یکتا پرست به دنیا اومدیم اما آیا واقعا یکتا پرست هستیم؟

مهری از خدا توی دل داریم اما واقعا میشه اسمش رو دوست داشتن گذاشت؟واقعا پیروش هستیم؟

پس چرا بارها دستوراتش رو علنا نادیده گرفتیم؟

ما آدما معمولا هروقت جایی به سودمون باشه خدا خدا میکنیم و هرجا نباشه ناشکری میکنیم

تازه الان به قولی کامل ترین کتاب الهی هم در اختیار داریم

جدایی از کتاب دینی کلی الگو و افراد بزرگ هستن که میتونن سرلوحه زندگی مون باشن.کلی دایره مبادله اطلاعات گسترش پیدا کرده و....

مهم اینه ما واقعا دنبال چی باشیم و براش چقدر تلاش کنیم

هرچیز که در جستن آنی آنی!

درسته ولی به هرحال اونا انقد به آمون اعتقاد داشتن که این چیزا رو بیشتر به چشم جادو و این چیزا میدیدن

هعی اینا جادو بوده ولی ی سنگ رو پرستیدن منطقی

کاری ب اونا ندارم در کل دلم برا الانمون میسوزه کاش عمرم قد بده امام زمان  رو ببینم

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یکتا پرست به دنیا اومدیم اما آیا واقعا یکتا پرست هستیم؟مهری از خدا توی دل داریم اما واقعا میشه اس ...

من خواستم واقعا عشق خدایی بره تو قلبم نتونستم همون پله اول شکست خوردم 

واقعا راسته میگن با خدا باش پادشاهی کن 

نگفتم بدون دلیل گفتم بدون دیدن شدیم اما قبول کن دیدن ی معجزه از پیامبر با شنیدنش خیییلی تفاوت داره

اون موقع معجزه لازم بود دین هنوزکامل نیومده بود حجت خدا که بر عالم تمام شد شکل معجزه ها شاید تغییر کرد 

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
اون موقع معجزه لازم بود دین هنوزکامل نیومده بود حجت خدا که بر عالم تمام شد شکل معجزه ها شاید تغییر ک ...

شانس ماست حالا دیدی من مردم از فرداش امام زمان ظهور کرد

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

شانس ماست حالا دیدی من مردم از فرداش امام زمان ظهور کرد

دور از جونت . خیلیا مردن و امام زمان ظهور نکرد . دوران امام زمان هم سختیای خودشو داره تا آدم به کمال برسه

میدونی قشنگیش کجاست هم گناه کرد کیفشو برد آخرش هم میره بهشت تازه شوهرشم پیامبر شد🤣

کجا گناه کرد یوسف ک پا نداد

فقط ابروش رفت گناهی شکل نگرفت ک یوسف نخواست رابطه نامشروع

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

چرا؟زن متاهل عاشق فرزندخوانده ش شده لیاقتش چی بوده؟بعد هم یوسف زن گرفت باز ول کن نبودیکی آویزون شوهر ...

این اواخر عشقش شهوت نبود که فقط دیوانه وار دوسش داشت

کجا گناه کرد یوسف ک پا ندادفقط ابروش رفت گناهی شکل نگرفت ک یوسف نخواست رابطه نامشروع

در حق پوتیفار که بد کرد حتی فکر به اون کار هم گناه حتی بعد رسوا شدن هم ول کن نبود آنقدر بی آبروی کرد تا پوتیفار بدبخت از ناراحتی قلبی مرد