2777
2789

ی چیزی ک توجهمو جلب میکنه

اینه مه زلیخا مث دایه یوسف بوده

چجوری میتونه عاشقش بشه 

خیلی سخته

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

دقیقااااااااااااا خدا اونطور براش معجزه میکنه ایمان میاره بعد ما ک ایمان داریم زجه میزنیم ی کاری برا ...

عزیزم قبل اینکه معجزه بشه براش ایمان اورد

الان فعلا بینا و جوون نشده ولی خداپرست شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه درست نگاه کنی میبینی هیچ لذتی نبرد زن شاه بود چشمش دنبال یکی دیگه جیگرش آتیش گرفت دستش بهش نرسید آبروش هم رفت بعد هم قدرت و عزتش رفت قبلش هم یه ازدواج زورکی داشت بعد هم که پیر و کور و فقیر و عاشق زجر بوده لامصب فقط عاقبت به خیر شد

اولا مطمئنی ایمان مون واقعیه ؟دوما خدا همون یوسف رو که واقعا ایمان داشت هفت سال انداخت زندان.... سرن ...

نه ولی از روزی ک بدنیا اومدیم دینمون یکتا پرستی بوده 

زلیخا عاشق پیامبر شد والا ک زمان ماهم اینطور پیامبر بیاد و معجزه کنه و... صد برابر ایمانمون قوی میشه 

ما با وجود ندیدن پیامبر با کتاب و فیلم تمام منابع دست دوم ایمان اوردیم اونا خودشون ب چشم دیدن خب معلومه ایمانشونم قوی تره 

من نگفتم در آسایش مطلق باشم اصلا زندگی ک همش خوشی باشه یکنواخت میشه  زندگی باید بالا و پایین داشته باشه سختی و راحتی باهم داشته باشه 

من ب خدا ایمان دارم میدونم بد بندشو نمیخواد 

فقط دلم برای خودمون میسوزه ن امامی دیدیم ن پیامبری با اینکه دوسشون داریم شاید اصلا عمرم قد نده امام زمانمم ببینم

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

زجرهایی که سالها کشید راندیدی

تفاوتش همینه دیگه 

ما خانومای متاهل اگه همون زجرها رو هم بخاطر یه پسر غریبه تحمل کنیم 

بهمون مدال نمیدن 

اون پسره رو هم نمیدن 

فقط تا آخر عمر میگن زنیکه خرابه

اینجاست که میگیم شانس داره 🤣

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نه قبلش ناخودآگاه ایمان میاره که اونو میشکنه

خب ب خاطر وجود ی پیامبر بود 

پست قبلی ک فرستادمو بخون 

ما بدون دیدن هیچ کسی باز دوسشون داریم ببینیم دیگه چیییییی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

ی چیزی ک توجهمو جلب میکنهاینه مه زلیخا مث دایه یوسف بودهچجوری میتونه عاشقش بشه خیلی سخته

دایه که فک کنم به کسی میگن که به بچه شیر میده 

فرزند خوندش بوده ولی محرم نبودن گمونم که تونستن ازدواج کنن

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

ی چیزی ک توجهمو جلب میکنهاینه مه زلیخا مث دایه یوسف بودهچجوری میتونه عاشقش بشه خیلی سخته

منم میگم آخر داستان باید به عنوان دایه و کسی که بزرگش کرده میبخشیدش و بهش محبت میکرد نباید زنش میشد

بازم خدا بهتر میدونه

عزیزم قبل اینکه معجزه بشه براش ایمان اوردالان فعلا بینا و جوون نشده ولی خداپرست شده

وچود پیامبر کنارش باعث شد ایمان بیاره خب ما ی پیامبر کنارمون نیست 

والا همون موقع ک اون درخواست رو ازش کرد دیدید بچه کوچولو چطور حرف زد ؟؟؟؟؟ من بودم همون لحظه یکتا پرست میشدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب ب خاطر وجود ی پیامبر بود پست قبلی ک فرستادمو بخون ما بدون دیدن هیچ کسی باز دوسشون داریم ببینیم دی ...

بدون دلیل نیست ما از وجود همه پیامبران آگاه شده ایم تازه دلیل محکم قرآن هم هست که

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
وچود پیامبر کنارش باعث شد ایمان بیاره خب ما ی پیامبر کنارمون نیست والا همون موقع ک اون درخواست رو از ...

درسته ولی به هرحال اونا انقد به آمون اعتقاد داشتن که این چیزا رو بیشتر به چشم جادو و این چیزا میدیدن 

بدون دلیل نیست ما از وجود همه پیامبران آگاه شده ایم تازه دلیل محکم قرآن هم هست که

نگفتم بدون دلیل گفتم بدون دیدن 

شدیم اما قبول کن دیدن ی معجزه از پیامبر با شنیدنش خیییلی تفاوت داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40