2777
2789
باهاش ازدواج میکنم؟ اگه کنم زندگیمون چطوره

نشانه هارو دنبال کن عزیزم خاطرات و ترسهات رو بزار کنار سنگینی برات دیدم یکی برات دعا گرفته خداوند نور رو برات فرستاده و نشانه باز هم میگم نشانه ها رو دنبال کن

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥خداوندا شاکر هستم ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

نشانه هارو دنبال کن عزیزم خاطرات و ترسهات رو بزار کنار سنگینی برات دیدم یکی برات دعا گرفته خداوند نو ...

دقیقا نشانه .. 

و واقعا چند روزه حالم بده همش خیلی دلم گرفته از طرف مقابل خسته شدم 

بنطرت چطور انرژی منفی و خارج کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشانه هارو دنبال کن عزیزم خاطرات و ترسهات رو بزار کنار سنگینی برات دیدم یکی برات دعا گرفته خداوند نو ...

گلم به نیت پسر دار شدن منم میگیری خیر ببینی

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

دقیقا نشانه .. و واقعا چند روزه حالم بده همش خیلی دلم گرفته از طرف مقابل خسته شدم بنطرت چطور انرژی م ...

جوابتو بالاتر دادم عزیزم زیر نور ماه دعا کن یکم شرایطت سخته از اطرافیان خودت سنگینی میبینم

جوری لبت میخنده که از الان منم خوشحال کردید بخیر باشه انشالله صدقه بده عزیزم خدا خیلی بهت نظر داره

اینو باید شیرینی بهم بدی تا ۸ ماه دیگه انقدر خوب دیدم که خودم خوشحال شدم انشالله بله هم مالی خیلی بهتر میشه هم دامنت سبز

اینو باید شیرینی بهم بدی تا ۸ ماه دیگه انقدر خوب دیدم که خودم خوشحال شدم انشالله بله هم مالی خیلی به ...

ای جانم خیلی ممنونم دورت بگردم خودم حس میکنم حامله ام انشالله که خیره هم صحیح و سالم هم پسر باشه خدا قهرش نگیره دوتا دختر ناز دارم پسر هم دوست دارم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

ای جانم خیلی ممنونم دورت بگردم خودم حس میکنم حامله ام انشالله که خیره هم صحیح و سالم هم پسر باشه خدا ...

نور خدا تو زندگیت جاریه عزیزم مبارکه انشالله