bahar_1769 مدیر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 3479 عنوان چرا یزدیا انقد زرنگن | مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 42 پست برام عجیبه به امید ارزو های قشنگمممم 1404/08/13 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 6340 یه چیز جالب دیگه من دیدم خونه ها حس میکنم زیر بناشون خیلی زیاد بود. اره اکثرا خونه هاشون بزرگه.....منکه عاشق لهجشونم ....شیرین صحبت میکنند
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 6340 من اولین بارم بود میرفتم مسافرت ، اول رفتم یزد ، بعد بندر عباس، قشم بعد شیراز و بعدش هم اصفهان. کلا ... شیرازیا خیلی حال دلشون خوبه میرفتم مغازه هاشون فروشنده هاشون انقد. گر م و مهربون بودن ....
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 793 اره اکثرا خونه هاشون بزرگه.....منکه عاشق لهجشونم ....شیرین صحبت میکنند ما دیگه قسمت نشد با مسی۶زیاد صحبت کنیم . ۹ شب رسیدیم مستقیم خونه و خوابیدیم صبح رفتیم بندر. البته شرایط جغرافیایی خیلی مهمه. بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 793 شیرازیا خیلی حال دلشون خوبه میرفتم مغازه هاشون فروشنده هاشون انقد. گر م و مهربون بودن .... اره بابا، خیلی خیلی حالشون خوبه. ولی خداییش هخامنشیان و یا شاعرامون خوب میدونستن کجا باید برن. بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 6340 اره بابا، خیلی خیلی حالشون خوبه. ولی خداییش هخامنشیان و یا شاعرامون خوب میدونستن کجا باید برن. اره دیگه ....اونجا رفتن طبع شعرشون گل انداخت 😂😂
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 793 اره دیگه ....اونجا رفتن طبع شعرشون گل انداخت 😂😂 کیف میکردن. وقتی میری تخت جمشید و نقش رستم تازه میفهمی چی بودیم و چی شدیم. بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 6340 کیف میکردن. وقتی میری تخت جمشید و نقش رستم تازه میفهمی چی بودیم و چی شدیم. چی شدیم 😔 .....آدم نمیتونه اینجا حرفی ام بزنه چند روزه از تعلیق درومدم
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 793 چی شدیم 😔 .....آدم نمیتونه اینجا حرفی ام بزنه چند روزه از تعلیق درومدم شما تصور کن مردمی که تو تخت جمشید بودن اون زمان که صبح بیدار میشدن چه عظمتی رو احساس میکردن بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 6340 شما تصور کن مردمی که تو تخت جمشید بودن اون زمان که صبح بیدار میشدن چه عظمتی رو احساس میکردن تصورش واسه ما قشنگه ببین اونا چه لذتی بردن
شاهخانمم عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 2069 پول آدم رو زرنگ میکنه چ فایده لذتشو نمیبرن همش طلا آویزونن
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 793 چ فایده لذتشو نمیبرن همش طلا آویزونن دیگه هر آدمی یه بافتی داره. یکی با خرج کردن لذت میبره یکی با جم کردن بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3116 درموردت که فیکی تاپیک زدنچرا گزارش نمیزنی تاپیکش پاک بشه کسی در مورد کسی تاپیک بزنه خلاف سایته و تعلیق میشه زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
bahar_1769 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 3479 درموردت که فیکی تاپیک زدنچرا گزارش نمیزنی تاپیکش پاک بشه کسی در مورد کسی تاپیک بزنه خلاف سایته و تعل ... خوبی گلمشنیدی میگن جواب ابلهان خاموشیست ؟بیخیال بزار ببخشینا خودشو پاره کنه علافی و بیکار بودنو خودشو میرسونه میفهمم چقد سرش تو کوون منههه :))) به امید ارزو های قشنگمممم