2777
2789
من اولین بارم بود میرفتم مسافرت ، اول رفتم یزد ، بعد بندر عباس، قشم بعد شیراز و بعدش هم اصفهان. کلا ...

شیرازیا خیلی حال دلشون خوبه میرفتم مغازه هاشون فروشنده هاشون انقد. گر م و مهربون بودن ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اکثرا خونه هاشون بزرگه.....منکه عاشق لهجشونم ....شیرین صحبت می‌کنند

ما دیگه قسمت نشد با مسی۶زیاد صحبت کنیم . ۹ شب رسیدیم مستقیم خونه و خوابیدیم صبح رفتیم بندر. البته شرایط جغرافیایی خیلی مهمه. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

شیرازیا خیلی حال دلشون خوبه میرفتم مغازه هاشون فروشنده هاشون انقد. گر م و مهربون بودن ....

اره بابا، خیلی خیلی حالشون خوبه. ولی خداییش هخامنشیان و یا شاعرامون خوب میدونستن کجا باید برن. 

اره دیگه ....اونجا رفتن طبع شعرشون گل انداخت 😂😂

کیف می‌کردن. وقتی میری تخت جمشید و نقش رستم تازه میفهمی چی بودیم و چی شدیم. 

چی شدیم 😔 .....آدم نمیتونه اینجا حرفی ام بزنه چند روزه از تعلیق درومدم

شما تصور کن مردمی که تو تخت جمشید بودن اون زمان که صبح بیدار میشدن چه عظمتی رو احساس میکردن 

درموردت که فیکی تاپیک زدن

چرا گزارش نمیزنی تاپیکش پاک بشه 

کسی در مورد کسی تاپیک بزنه خلاف سایته و تعلیق میشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
درموردت که فیکی تاپیک زدنچرا گزارش نمیزنی تاپیکش پاک بشه کسی در مورد کسی تاپیک بزنه خلاف سایته و تعل ...

خوبی گلم

شنیدی میگن جواب ابلهان خاموشیست ؟

بیخیال بزار ببخشینا خودشو پاره کنه علافی و بیکار بودنو خودشو میرسونه 

میفهمم چقد سرش تو کوون منههه :)))

به امید ارزو های قشنگمممم