2777
2789
عنوان

باغ دارم اما میو‌ش تو خونه من نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 121 پست
که وقتی مادره مرررد ، بچه های دیگه بعنوان ارث بخورن اموال خنگول روشوهر منم میخواس خونه رو بزنه به نا ...

ببخشید چرا میخواست اینکارو کنه؟ ببین من اشنای نزدیک دارم اینکارو کرد چون مییدونست ک اخر زندگیش طلاقه از اول  میدونست و همینم شد. ازهمون سال اول بعدعروسی چیزی هم خرید نزد ب اسم خودش. 

parasoo1989@
مادره جوونه؟ خواهر و‌برادر شوهرات آدمای خوبین ؟که مال شما رو بالا نکشن

موقع ارث میراث همه میشن کفتار

تا دیروز همو میبوسیدن از فردا نون داخل خون میزنن میخورن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردمدست اسی مونده داخل حنا

خیلی زرنگن مهری وجود نداره که بخواد ادعا کنه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
باورش برام سخته

مورد دیدم همسر قانونی و شرعی اش سالها خونه دور از شهر زندگی میکرده

شوهره پی یکی دیگه بوده هر چی پول داشته میریخته به پای اون و خانواده اش...

نباید چشم گوش بسته یکاری کرد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببخشید چرا میخواست اینکارو کنه؟ ببین من اشنای نزدیک دارم اینکارو کرد چون مییدونست ک اخر زندگیش طلاقه ...

میخواست مسکن ملی از دستمون نره

گفتم به جهنم بره

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

احتمالا قبل از اینکه شما بیایی تو خانواده شوهرت این باغ بوده بخاطر همین مادرشوهرت خودش رو صاحب باغ م ...

بله در اصل 52سال پیش این باغ مهریه مادرش بوده و میبخشه ب شوهر من اسمی و سند نمیزنه و شوهر منم اون اسمی داده ب من الان میفهمم چ کلاهی سرم رفته

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

فقط تو محضر موقع ثبت عقد قید شده باغ فلان منطقه و فلان آدرس ب اسم عروس

جدییی

چه خوب

برو محضر اقدام قانونی کن یه وکیل خوب بگیر برات بگیرتش

چون ممکنه بگن جز اموال شوهر نیست و مهر باطل بشه

موقع ارث میراث همه میشن کفتارتا دیروز همو میبوسیدن از فردا نون داخل خون میزنن میخورن

اره 

سرمون اومده میدونم تا بوی پول به مشامشون میرسه چه حیوونایی میشن

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻

بله در اصل 52سال پیش این باغ مهریه مادرش بوده و میبخشه ب شوهر من اسمی و سند نمیزنه و شوهر منم اون اس ...

اب زیر کاهن

مورد دیدم همسر قانونی و شرعی اش سالها خونه دور از شهر زندگی میکردهشوهره پی یکی دیگه بوده هر چی پول د ...

از این آدمیزاد دوپا هر چیزی بر میاد

الهی از همه به دور باشه!

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
خب بهش گفتی اینو ک پس چرا اونا نمیدن چی گفته؟ بعدم شما خانوادت چجوری قبول کردن چیزی ب اسمت نباشه اما ...

پشتیانی نداشتم راهنماییم کنه 🥲بیچارم کردن

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲