2777
2789
عنوان

باغ دارم اما میو‌ش تو خونه من نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3182 بازدید | 121 پست

دادش منم باغ داره ولی مادرم اینا میوه اش رو میارن و به عروسمون هم میدن. صد بار هم بهشون گفتم که الان دیگه دادش زن گرفته و نباید شما بدون اجازه اونجا برین. خواهرم میگه باغ مال باباست   و صرفا برای  استفاده بهش داده. چرا به ما باغ نداده. اون بعد پدرم میتونه استفاده بکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری جایی سوال کنی که قانونی اون باغ برای تو حساب میشه یا خیر کلا.بعدم سعی کن بقیه چیزا اگه واقعا از خود شوهرت هست و خریده را بنام خودش کنه ولی باغی که بنام مادرشوهرت هست و مهریه اون بوده را الان خیلی از خودت حساب نکن و حرصشو نخور. معمولا به همین شکل هست که تا وقتی سند بنام خودشونه و باغ از قبل دستشون بوده تا وقتی هستند هم مال خودشون میدونن.یجورایی اون باغ خودشو برای بعد از خودش به شما هدیه کرده نه که کلا داده باشه بهت.چند مورد اینجوری دیدم که آب و باغ از خودشون مهریه کردند ولی در اصل تا وقتی زنده و کاری هستند مسئول باغ همون پدر و مادرن.

میتونی سال دیگه از قبل از چیدن محصول خودت بیشتر بری باغ یا مهمونات و خانوادتو بدون اطلاع ببری باغ که حس مالکیت ایجاد کنی و هر سری هم کمی از محصولو برای خودت بچینی ببری که متوجه بشن.

تو چیدن کمک می کنن خانواده همسرت؟ اگه آره حق دارن تقسیم کنن 

اگه به اختیار خودت هم بذارن تقسیم میکنی بین کساییکه اومدن و کمک کردن تو چیدن میوه ها 

معمولا همه باغ دارها همین کارا رو می کنن 

آب دادن و کارهای دیگه که می کنید سوش تو رشد درختاس که در آینده باغتون قیمتش چندین برابر میشه 

مهم اینه که باغ مال شماست 

جالبه که مهریه تونه 

باز خوبه وضعیتت از همه ماهایی که مهریه مون باد هواست بهتره که

میترسم بگه حسودی و فلان چون شوهرم رو مادرش خیلی خیلی حساسه

مرگ یه بار شیون یه بار 

ما خانوما سر اینکه کادوی سالگرد و فلان و بهمان مسخره دعوا راه میندازیم ولی سر این چیزا میگیم ولش کن ابرو داری کنیم زندگی رو تلخ نکنیم اگه مادرش یه هو فوت کرد هیچ چی دستت نیست همون 8 تا انار هم تو خونت نمیاد اول به فکر این باش

باید بری جایی سوال کنی که قانونی اون باغ برای تو حساب میشه یا خیر کلا.بعدم سعی کن بقیه چیزا اگه واقع ...

به نظرم حرفات درست بود اما آخرش اون چیزی که نوشتی ممکنه دعوا به پا بشه 

بهتره به خاطر مال دنیا این کارا رو نکنه 

هر موقع مادرشوهرش فوت کرد مال خودشونه بفروشن

فقط تو محضر موقع ثبت عقد قید شده باغ فلان منطقه و فلان آدرس ب اسم عروس

درسته باغ ازشماست،کسی نمیتونه کاری کنه،نترس

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
به نظرم حرفات درست بود اما آخرش اون چیزی که نوشتی ممکنه دعوا به پا بشه بهتره به خاطر مال دنیا این کا ...

اره خب احتمالش هست ولی گفتم اگه خیلی رو مخشه و البته خیلی نرم اینکارو بکنه نه یدفه و انتحاری.

چه کلاهبردارن اسی از اول میدونستی همچی بنام مادرش کرده یا تو نامزدی اینا گفته بودش؟

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

نمیتونی بفروشی یه خونه بخری؟یا نصفشو بذاری نصفشو رد کنی یه جایه دیگه سرمایه گذاری کنی؟

شوهرم ب حرفم گوش نمیده متاسفانه 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

تو چیدن کمک می کنن خانواده همسرت؟ اگه آره حق دارن تقسیم کنن اگه به اختیار خودت هم بذارن تقسیم میکنی ...

ن والا فقط گاهی پدرش میاد کمک برا آبیاری حتی محصول رو هم خودمون میچینم حتی یکی از اونا کمک نمیان 🥲

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

چه کلاهبردارن اسی از اول میدونستی همچی بنام مادرش کرده یا تو نامزدی اینا گفته بودش؟

بعد عروسی متوجه شدم هی کم کم رو شد شوهرم ثروت کمی نداره و واقعا پول دار هست اندازه خودش داره 

اما هیچی ب نام خودش نیست حتی دستگاه کارت خوان مغازه هاشم ب اسم مادرش هست 

بعد عروسی متوجه شدم هی کم کم رو شد شوهرم ثروت کمی نداره و واقعا پول دار هست اندازه خودش داره اما هیچ ...

ای وای🤦🏻‍♀️

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃