2777
2789
عنوان

اخرین تاپیک

26 بازدید | 1 پست

یادمه یه مدت پیش با یک دختری درباره مباحث مختلفی صحبت میکردم از اختر زیست شناسی گرفته تا نجوم و کلی موارد دیگه بعد یه مدت دیدم کلا کاربریش رو بست و از نی نی سایت به طور کامل بیرون اومد صد حیف که راه ارتباطی دیگه ای باهاش نگرفته بودم ولی اشتباهی که کردم این بود همون تایم که دیدم نیست خارج نشدم از این سایت پر از حاشیه

اگر با کسی بد حرف زدم باعث ناراحتی شدم پوزش میطلبم و از صمیم قلب به افرادی که هدف دارن میگم اینجا اصلا مناسب شما نیست غیر از گرفتن تایم شما و تشویق به ازدواج زود هنگام هیچ چیز دیگه ای نداره 

در کل یسری چیزا از بعضی ها یاد گرفتم یسری ها هم طبق معمول بابت یک حرف ساده شروع به بی احترامی کردن در کل تجربه جالبی بود بودن تو این سایت 

فقط به عنوان اخرین تاپیک یک حرفی رو میزنم میرم بعد هر چی دوست داشتی بگین میتونین فحشم بدین بی احترامی کنین کاملا ازادین

حرف زدن بدون توهین و بی احترامی رو تروخدا یاد بگیرین من تو یک بحث به اخرین کسی که حق میدم کسیه که فحش میده وقتی به عنوان مثال من بدون بی احترامی دارم نظر میدم در هر حوزه ای اوج بی کلاسیه که طرف فحش بده و این نشونه اینه که هیچ دفاعی از خودش نداره رف و فقط بلده همین کار رو انجام بده

دوستان خواهشا خواهشا حرف زدن مطالبه گردی بلد باشین حرف بزنین فحش ندین به خدا با حرف زدن محترمانه خیلی از سوتفاهم ها برطرف میشه و روابط قطعا دوستانه تر خواهد شد

و من الله توفیق

خدانگهدار همگی🌹🌹🌹