2777
2789

بینیش کیپه نمی‌ذاره پوار کنم

حساسیت ب پروتئین گاوی داره معلوم نیست چرا گونه هاش اگزما زده خارش داره 

از دیشب نخوابیدم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچمو شیر میدم

😍😍😍

خدا حفظش کنه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز از ۵ بیدارم 

خوابم کلا کمه 

وقت صرف کارای مورد علاقم میکنم نه خوابیدن 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

از ۶ و نیم بیدارم وسایل بچه هارو اماده کردم با بدبختی بیدار کردم بردم مدرسه بربری گرفتم الان صبحونم تموم شد میخوام برم بخوابم تا ساعت ۱۱ بعد برم دنبالشون

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خواب بدردنخور دیدم بیدار شدم البته تو یه قسمتش داشتم ی حرکات اعتراضی میزدم درگیر فرار بودم از دس ...

منم خواب دیدم پریدم من خواب دیدم پسرم گفت بریم شهربازی داشتم بهش میگفتم ببین اسباب بازیاش ماله بزرگتراست راضی نمیشد رفتیم سمت اسباب بازی ها یهو زمین صاف شد هردومون پرت شدیم پسرم افتاد زمین گفت مامان من صدمه دیدم ازسرش خون اومد خیلی خواب وحشتناکی بود😫😣

پس ناهار کی درست میکنی؟

اومدن بعد درست میکنم

از مدرسه میان چیزی نمیخورن مستقیم میرن برای خواب

لقمه و میوه و خوراکی بردن

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خیر باشه گلم صدقه بنداز ولی خوابای صبح تعبیر نداره نگران نشو

گلم میدونم چرا اینو دیدم چون پسرم مریضه مدرسه نفرستادمش تب داره خوابم میومد میترسیدم تبش بالا بره خواب باشم نفهمم رومبل خوابم برد یهو این خواب مزخرفو دیدم 

منم خواب دیدم پریدم من خواب دیدم پسرم گفت بریم شهربازی داشتم بهش میگفتم ببین اسباب بازیاش ماله بزرگت ...

اشکال نداره صدقه بزار کنار گاهی خواب ها اصلا معنایی ندارند و بخاطر فعالیت های مغز در اثر خستگی