2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 23 پست
اخه یه بار بهم گفت منم دوس دارم تو گاهی بیای جلو و فک کن اگه اونم لج کنه خیلی طول میکشه که الان نسبت ...

هر کدوم مقصر باشه باید پاپیش بزاره

الان شوهر من مقصره من دیشب واقعا باهاش کنار اومدم ولی اون شبمو سر یه چیز مسخره خراب کرد

هر کدوم مقصر باشه باید پاپیش بزارهالان شوهر من مقصره من دیشب واقعا باهاش کنار اومدم ولی اون شبمو سر ...

ای خدا چقدر یاد خودمون میوفتم:))))) درست میشه حالا پا پیشم نذاشتی ولی دیگه تا پالس مثبت داد کوتاه بیا و سریع آشتی کن واقعا ارزش نداره ساعات خوش و اینجور تلخ کنیم:)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا چقدر یاد خودمون میوفتم:))))) درست میشه حالا پا پیشم نذاشتی ولی دیگه تا پالس مثبت داد کوتاه بی ...

آره میدونی چیه همیشه وقتی بعد بحث میاد پیشم

همون موقع اگه اشتی نکنم دیگه نمیاد میگه خب من یه بار اومدم سمتت😂 ولی من میخوام بیشتر ناز کنم اون اصلا اهل ناز خریدن نیس. من سنم کمه گاهی فک میکنم

چرا باید الان ازدواج میکردم. کاش با کسی که رمانتیک باشه ازدواج میکردم

آره میدونی چیه همیشه وقتی بعد بحث میاد پیشمهمون موقع اگه اشتی نکنم دیگه نمیاد میگه خب من یه بار اومد ...

دیگه باید با اخلاق هم کنار بیاین معلومه زیاد با حوصله نیست پس سعی کن زیاد کشش ندی چون چند وقت دیگه این قهرا براتون عادی میشه و چشم باز می‌کنی میبینی چند هفته با هم حرف نزدین دیگه قلقش و به دست بیار هر ادمی یه جوریه:)

دیگه باید با اخلاق هم کنار بیاین معلومه زیاد با حوصله نیست پس سعی کن زیاد کشش ندی چون چند وقت دیگه ا ...

باشه عزیزم خیلی ممنون که راهنماییم کردیـ 😘

ولی مگه میشه زنو شوهر چند هفته حرف نزنن؟ ترسیدم

باشه عزیزم خیلی ممنون که راهنماییم کردیـ 😘ولی مگه میشه زنو شوهر چند هفته حرف نزنن؟ ترسیدم

اره بابا به راحتی اسن همه طلاق عاطفی سر همین لجبازیه ،بلاخره بترسی بهتره تا برات بی اهمیت باشه 

خب اون پا پیش نزاره منم نمیزارم ما هنو اولشیم اگه من پیشقدم شم عادت میکنه. مردی گفتن زنی گفتن اون با ...

تو فقط بگو دوستت دارم … من احساسم را چنان به نگاه هایت گره خواهم زد که خورشید هر روز صبح قربان صدقه دلبری های ما برود.

این رو به گوشیش بفرست یا همچین چیزایی تا کم کم راه بیفته چون گمونم تازه‌کاره شما باید یادش بدی پر و بالش بدی!

گاهی هم تو لفافه و غیرمستقیم(حالا به هر راهی نامه یا پیامک البته در هنگام خوب‌حالیش)بهش اشاره کن که من دوست دارم مَردم پیش‌قدم بشه نازکشم باشه!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.