2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم

135 بازدید | 23 پست

دیشب رفته بودیم خرید تو راه برگشت  من تو گوشی شوهرم داشتم پخش زنده نگاه میکردم چون گوشی خودم شارژ نداشت. شوهرم خودش گوشیو داد بمن گفت با این ببین بعد نیم ساعت یهو از دستم کشید با حرص گفت بسه دیگه. منم ناراحت شدم بقیه راه و چیزی نگفتم رسیدیم خونه من دستم پر بود در و محکم زدم گفتم ببندش اونم گفت نمیبندم بعدش یکم نشست بلند شد رفت بیرون اومد خونه من بهش محل نذاشتم چون ناراحت بودم اونم اصلا سعی نکرد از دلم در بیاره چون تو ماشین خیلی ناراحتم کرده بود امروزم پا شیدیم صبحونه خوردیم رفت سر کار یه کلمه حرف نزد. چیکار کنم؟ تقصیر کدوممونه؟ 

عیب نداره مام از این اوقات تلخیا داریم ولی دیگه اینقدر معمولا کشش نمیدیم چون اکثرا شوهرم پا پیش میزاره زود حل میشه:) حالا اگه اون لجبازه تو برو سمتش دیگه ارزش نداره چند روز درگیر این مسیله باشین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو برو بعداز ظهر از سر کار اومد یه غذا مورد علاقه اش را بپز و کارهای زنونه که باید انجام بده

موند شب بیاد قراره بریم خونه مادر شوهرم. من دلم شکسته میخوام اون پیشقدم شه 

عیب نداره مام از این اوقات تلخیا داریم ولی دیگه اینقدر معمولا کشش نمیدیم چون اکثرا شوهرم پا پیش میزا ...

من از اونم لجباز ترم غرورم نمیزاره برم. ما هنو اولشیم اگه من برم عادت میکنه هیچ وفت نمیاد سمتم

عیب نداره مام از این اوقات تلخیا داریم ولی دیگه اینقدر معمولا کشش نمیدیم چون اکثرا شوهرم پا پیش میزا ...

خب اون پا پیش نزاره منم نمیزارم ما هنو اولشیم اگه من پیشقدم شم عادت میکنه. مردی گفتن زنی گفتن اون باید ناز منو بکشه نه برعکس 

من از اونم لجباز ترم غرورم نمیزاره برم. ما هنو اولشیم اگه من برم عادت میکنه هیچ وفت نمیاد سمتم

اره اینم هست چون من خودم واقعا عادت کردم همسرم پیش قدم بشه از صد بار چهار بارش و من نرفتم و خوب نیست راستش:/

اره اینم هست چون من خودم واقعا عادت کردم همسرم پیش قدم بشه از صد بار چهار بارش و من نرفتم و خوب نیست ...

چرا خوب نیس؟ خب مرد باید ناز زنو بکشه

حالا اینکه خودش مقصره به کنار

چرا خوب نیس؟ خب مرد باید ناز زنو بکشهحالا اینکه خودش مقصره به کنار

اخه یه بار بهم گفت منم دوس دارم تو گاهی بیای جلو و فک کن اگه اونم لج کنه خیلی طول میکشه که الان نسبت به اوایل ازدواج خیلی طولانی‌تر شده چون اونم خسته میشه از این حالت یه طرفه بودن اینه منم سعی میکنم لجبازی نکنم تا زودتر حل بشه:)