به سلامتی ۳ لاشی قاضی ، متهم ، ناشی 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم ، پدرم ، عشقم 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ تن ناموس ، رفیق ، وطن 🥂🥂🥂 به سلامتی ۳ همراه رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم ، قبرم ، قلبش 🥂🥂🥂
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
هم داورم هم مربی دانجشوی ارشد علوم ورزشی ام وای وای متوجه شدم از اون بچه دبیرستانی های بی سوادی از ن ...
الان که تاپیکاتو دیدم متوجه شدم
امیدوارم خدا شوهرتو سربه راه کنه که انقدر باعث آسیب روحی و روانیت شده
ترجیح میدم باشما بحث نکنم چون از طرز حرف زدنتون معلومه شخصیتتون
روز خوش 😊
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اولین باره به یکی درخواست میدم بلد نیسم پیام بفرسم تو پیوی😂💔
درخواستتو قبول کردم
بذار خودم بهت پیام میدم