2777
2789

کابینت و دکوراسیون‌ حدود ۸۰

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

دوست منم مربی اندازه شما می‌گیره

خدا موفق ترش کنه 

یه سری کاربرا میشنن خونه و لم میدن 

از سختی ها وزحمت های بقیه خبر ندارن 

بعد از پیشرفت دیگران اینجور زجر میکشن 

البته تقصیری هم ندارن 

اینا به لول خودشون نگاه میکنن  

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو مدرک هم داری واسه مربی گری 🤣نمیدونستم پستم انقدر زخمیت میکنه لابد مکان زندگی و کارت درست ن ...

هم داورم هم مربی 

دانجشوی ارشد علوم ورزشی ام 

وای وای متوجه شدم از اون بچه دبیرستانی های بی سوادی از نحوه نگارشت معلومه

البته ایراد نداره رویاهاتو نوشتی.. 

هم داورم هم مربی دانجشوی ارشد علوم ورزشی ام وای وای متوجه شدم از اون بچه دبیرستانی های بی سوادی از ن ...

الان که تاپیکاتو دیدم متوجه شدم 

امیدوارم خدا شوهرتو سربه راه کنه  که انقدر باعث آسیب روحی و روانیت شده 

ترجیح میدم  باشما بحث نکنم  چون از طرز حرف زدنتون معلومه شخصیتتون 

روز خوش 😊

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
۳ جا مشغول کارم مربی بدنسازی ۳۰ مربی تکواندو ۳۵سالن پرورش انواع طوطی دارم متغیره میانگین بین ۸۰تا ...

ببخشید میشه درخاست بدم سوال ازتون بپرسم یا همینجا جواب بدین؟ راجب مربی گری بدنسازی؟ 🙃

ببخشید میشه درخاست بدم سوال ازتون بپرسم یا همینجا جواب بدین؟ راجب مربی گری بدنسازی؟ 🙃

اگه واقعا  خانومی درخواست بده عزیزم 

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم  

وکیلمدرآمد ثابت ندارم

عزیز میشه بگید درامد وکلا معمولا چنده ؟!از چند شروع میشه

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

اولین باره به یکی درخواست میدم بلد نیسم پیام بفرسم تو پیوی😂💔

درخواستتو قبول کردم 

بذار خودم بهت پیام میدم 

سلام عزیزم برای ارشد حقوق چه گرایشی پیشنهادمیدین که درآمدبالایی داشته باشه؟

سلام عزیزم

حقوق مالی، تجاری_اقتصادی،مالکیت فکری

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…