2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

35میلیون مربی تکواندو! خودم مربی فیتنس بدنسازی کاراته، بسکتبال، هستم همشون با هم 35 میلیون نمیشه

ساعی هم ۳۵ نمی گیره 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ماهی ۴۰ ملیون بهت میده خوشبحالت واقعا قدر شوهرت رو بدون

واقعا خوشبحالش من تو دلم مونده یبار شوهرم فقط پنج تومن بریزه برام. اصلا قدرمو نمیدونه طلبکارمم هس وقتی میگم ارزویمرگ دارم واقعا اگ میتونستم میرفتم سرکار ولی بنا به دلایلی نمیتونم برم

ساعی هم ۳۵ نمی گیره

ممنون میشم عقده هاتونو زیر پست های من خالی نکنید 

من نمیدونم تو جایی که شما زندگی میکنید به مربی های باشگاتون چقدر حقوق میدن 

ولی جایی که من کار میکنم هر  چیپی رو راه نمیدن 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
۳ جا مشغول کارم مربی بدنسازی ۳۰ مربی تکواندو ۳۵سالن پرورش انواع طوطی دارم متغیره میانگین بین ۸۰تا ...

خسته نباشی خدا قوت 

به سلامتی ۳ لاشی   قاضی ، متهم ، ناشی   🥂🥂🥂            به سلامتی ۳ دلبر   مادرم ، پدرم ، عشقم      🥂🥂🥂          به سلامتی ۳ تن    ناموس ، رفیق ، وطن  🥂🥂🥂             به سلامتی ۳ همراه   رفیقم ، گوشیم ، پیکم 🥂🥂               به سلامتی ۳ مکان   خونم ، قبرم ، قلبش  🥂🥂🥂                         

اره بخدا بعضی ها لاف هایی میزنن اول صبحی

عزیزم تو مدرک هم داری واسه مربی گری 🤣

نمیدونستم پستم انقدر زخمیت میکنه 

لابد مکان زندگی و کارت درست نیست که انقدر هرسی شدی 

ایشالا خودت بهت بیشتر بده که از عقده هات کم شه 

ولی یه سرچ کن باشگاه  های بالا البته اگه اسماشونو میدونی قطعا قیمتا دستت میاد

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴