2777
2789
عنوان

قبول دارید بدبخت زاده همیشه بدبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 64 پست
اره منم دیدم کسی ک تو رفاه بوده بزرگ ک شده فقط گند زده ب پولای باباش و نشسته عقببی عرضه و بی فکر الب ...

دقیقا خیلیا نتونستن از پس اون ثروته بر بیان یا اگرم به جایی برسن همه میگن صدقه سر پدرش بوده حالا شاید طرف خودش عرضه هن داشته باشه هااا

خلاصه هیچی صد درصدی نیست ولی ادم نباید یه نسخه واسه همه ی حالت های زندگی بپیچه و خودشو اسیر اون ذهنیته کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت تو زندگی خوشبخت نبودم. نه خونه پدرم نه خونه همسرم. خدا رو شکر که سلامتی دارم و بچم هم سالم ...

یعنی چه؟ مگه برات خرج نمیکنه. علتش همینه که گفتم باور ناخوداگاهت فقره عزیزم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ینی امکان داره این زنجیره یه جا قطع بشه ؟؟بحث ازدواج چطور ؟؟؟؟

اره چرا ک نه

تو ازدواج هم خیلی ها با آدم سالم و زرنگ ازدواج کردن اوضاعشون عوض شده

تو روی خودت کار کن

درستو بخون تو جامعه باش ارتباطاتت رو بیشتر کن و...

ی چیزی بگم من با یکیشون دارم حرف میزنم بخدا زمین تا اسمون با مردای ایرانی فرق دارند. مسلمان واقعی او ...

حرف میزنی؟ زندگی با صحبت هزاری فرق داره ها. شاهنامه اخرش خوشه عزیزم ...من هم مرد ایرانی خوب کم ندیدم شکر خدا اطرافم زیاده ..اونی که خدا رو همه جوره قبول داره همه جا مراقب رفتارش هست. اتفاقا مسلمون واقعی اونبه که خوشی همسرش برلش همیشه اولویته نه خوشی خودش.

مردای کشورای دیگه زیر پای زن فرش قرمز میندازن ؟؟ چه جرفیه زودی میبندین به ایران و ایرانی .خوب و بد ه ...

طبق شنیده ها بله مردهای کشورهای دیگه بهترن 

بعدم تو همین سایت مشخصه مردهای ایرانی چه موجودات عجیبی آن

خوب خیلی کمه اونم حتما به امثال شما رسیده که الان بهتون برخورده

یعنی چه؟ مگه برات خرج نمیکنه. علتش همینه که گفتم باور ناخوداگاهت فقره عزیزم

نه اونقدر که باید خرج نمیکنه. خرج خونه و بچه رو میده ولی پولی به من نمیده. همش میگه ندارم. ربطی به ناخودآگاه من نداره. با آدم خسیس زندگی نکردید که بدونی نمیشه ازش پول گرفت. این چیزا بیخوده. خواهرهای من هم تو خونه همون پدر بزرگ شدن با همون شرایط. ولی با اینکه همسراشون نصف نصف همسر من پول ندارن ولی همیشه در حال خرید کردن و ... هستن. 

من هیچوقت تو زندگی خوشبخت نبودم. نه خونه پدرم نه خونه همسرم. خدا رو شکر که سلامتی دارم و بچم هم سالم ...

مقصرش شاید خودتی

هرچی رسید دستت خرج کن

برای بچه هات بخواه ک خرج کنه

هر فصل لباس بخواه و...

مگه میشه خرج نکنه

طبق شنیده ها بله مردهای کشورهای دیگه بهترن بعدم تو همین سایت مشخصه مردهای ایرانی چه موجودات عجیبی آن ...

باید تو زندگی دستتون بیاد عززیز من با حرف و حدیث میخوان کرد مسلمون رو خراب کنن. به اینجا نگاه نکن میان از چهار تا نامرد میگن که زندگی رو به خانمشون جهنم کرده اصل زندگی خونواده های خودمونه که داریم از نزدیک لمس میکنیم...

حرف میزنی؟ زندگی با صحبت هزاری فرق داره ها. شاهنامه اخرش خوشه عزیزم ...من هم مرد ایرانی خوب کم ندیدم ...

عجب. من که متوجه جمله اخر شما نشدم. بهرحال نظر شما محترم هست. خوش باشید.

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.