2777
2789
عنوان

چطوری به ماه سفر کردن در حالی که در تمام کتب آسمانی گفته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 128 پست
درسته حرفتو قبول دارم ولی من سوال پرسیدم همه اومدن شدن مفسر

شما چنین سوالی رو از یه مفسر عالم دینی که سالها درسشو خونده باید بپرسی پرسش  این سوال تو به سایت معمولی  باعث سواستفاده بعضیا و توهین به قرآن میشه 

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

خب مگه تو گنبدشو دیدی؟ 

اون جو زمینه منظورش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چنین سوالی رو از یه مفسر عالم دینی که سالها درسشو خونده باید بپرسی پرسش این سوال تو به سایت معم ...

درسته 

ولی  اینجا یه خانم بود خیلی وارد بود به این چیزا ایشون هم میگفتن بله نمیشه از گنبد آسمان فراتر رفت

همیشه یه تو جیح پیدا میکنن مثلا تحقیقات ثابت کرده انسانها چند دسته بودن مثل میمونها که انواع مختلف د ...

نمیدونم چرا آگاهیه محدود خودتون رو به نقص خدا و کتابش نسبت میدید

قبل از انسان ،گونه ای موجود بدون درک و فهم انسانهای امروز بودن

ما از نسل میمون نیستیم

اونا از نسل میمون بودن توی قران هم بهش اشاره شده بهشون میگن نسناس

اینا همون انسانهای اولیه هستن با فک های بزرگ 

بعد ازونا انسان بوجود اومد

آدم و حوا

البته همه ی ما از نسل حضرت نوح هستیم چون قبلش هرچی ناخلف بود،از بین رفت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
درسته ولی اینجا یه خانم بود خیلی وارد بود به این چیزا ایشون هم میگفتن بله نمیشه از گنبد آسمان فراتر ...

اگه کسی هم نظر شما باشه میشه وارد؟

مخالفت کنه میشه نا آگاه؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اگه کسی هم نظر شما باشه میشه وارد؟مخالفت کنه میشه نا آگاه؟

چه ربطی داره من سوال پرسیدم 

ایشون مطالعه زیاد داشتن و حافظ و قاری قرآن بودن 

اطلاعاتشون زیاد بود 

مثل شما هر چی رو هوا با چهار تا مقاله خوندن جواب نمیدادن

چه ربطی داره من سوال پرسیدم ایشون مطالعه زیاد داشتن و حافظ و قاری قرآن بودن اطلاعاتشون زیاد بود مثل ...

بفرما 

با همین کامنتت ربطشو گفتی 

من شدم نا آگاه 

اونا شدن اگاه 

اصلا از کجا میدونی سواد من چقدره یا من حافظ و قاری قرآن هستم یا نیستم؟

فقط چون فکر کردی مخالفم سریع گارد گرفتی😁 

پس نیومدی فقط سوال بپرسی 

اومدی تفکراتت رو بکنی تو حلق بقیه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دقیقااااقربون آدم چیز فهم

عزیزم به صورت علمی برات توضیح دادم

فعلا که چنین چیزی برای انسان ها هنوز میسر نشده

ولی آیات قرآن که سخن از آسمان ها گفته، باید بدونیک که آسمان ها منظور 7 آسمان هست که روی هم قرار گرفتن و هیچ وقت هیچ انسانی نمیتونه فقط بر پایه علم از این آسمان ها گذر کنه، مگر به امر خداوند

معراج پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله که یک معراج جسمی و روحی بوده میشه مثال زد که فقط به امر خداوند و قدرت او، تونستن آسمان هارو سپری کنن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
درسته ولی اینجا یه خانم بود خیلی وارد بود به این چیزا ایشون هم میگفتن بله نمیشه از گنبد آسمان فراتر ...

خوب آسمان خیلی وسیع انسان برفرض به کره ی ماه هم رفته باشه تا حالا  نتوانسته بیشتر از اون بره مثلا ممکنه  یه نور از یه ستاره به دورکه  امروز به چشم ما میرسه ممکنه میلیونها سال نوری با ما فاصله داشته باشه یعنی عملا با علم امروزی نمی‌تونیم از آسمان یا حتی منظومه شمسی خارج بشیم  

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه