2777
2789
عنوان

تب تب تب تب تب تب

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 28 پست
شما نزدیکتون،بچه ای گرفته ای ویروسو؟ چقدر طول کشید خوب شه؟

پسر خودم،دقیقاً همسن دختر شماست،الان دو روزه گرفته اما 

از زمانی که اموکسی رو شروع کردم تبش کنترل شده

دکتر گفت تا ۷ روز باید آموکسی رو بدم،قبل از شروع اموکسی هر چقدر بروفن میدادم ذره ای تاثیر نداشت رو تبش

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خودم،دقیقاً همسن دختر شماست،الان دو روزه گرفته اما از زمانی که اموکسی رو شروع کردم تبش کنترل شده ...

انشاءالله زودی خوب بشه.من دارم کم میارم آخه شش روز کم زمانی نیست.چرا هی خوب میشه و بعدش بازم....

الان چند ساعت به ساعت بروفن میدین ؟

۸ ساعته میدادم،البته از دیروز صبح دیدم تبش کنترل شده دیگه ندادم،

نظر دکتر چیه راجب تبش؟

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

ممنونم.میخوام علت تب طولانی‌ شو بدونم .چرا قطع نمیشه؟

احتمالا تداوم عفونت و بیماری ،مجددا ببرین دکتر و نگران هم نباشین حتما خوب میشه عزیزم 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

انشاءالله زودی خوب بشه.من دارم کم میارم آخه شش روز کم زمانی نیست.چرا هی خوب میشه و بعدش بازم....

انشالله همه بچه ها سالم و سلامت باشن همچنین گل دختر شما

دقیقاً زمان زیادی هست برا تب 

۸ ساعته میدادم،البته از دیروز صبح دیدم تبش کنترل شده دیگه ندادم،نظر دکتر چیه راجب تبش؟

دو تا دکتر متفاوت بردم.اولی گفت اصلش چیزیش نیست.دومی گفت گلوش چرک کرده .امروز می‌خوام یه دکتر که تعریف شو میکنن،ببرمش.

دو تا دکتر متفاوت بردم.اولی گفت اصلش چیزیش نیست.دومی گفت گلوش چرک کرده .امروز می‌خوام یه دکتر که تعر ...

حتماً یه دکتر خوب ببر ،این ویروس لعنتی رفت و برکشت زیاد داره

باید دوره درمان کامل بشه

ممنون گلم.دلم براش میسوزه طفلی خیلی آروم و صبوره.

اخی عزیز دلم ، به جای من ببوسینش 😘😘😘

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

فقط میتونم بگم مرتب ببر دکتر...دوبار کمه

دائم تحت نظر باشه

مایعات خیلی بهش بده

آب سیب تازه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟