2777
2789
عنوان

کاش میشد از پسر ها دور موند

137 بازدید | 16 پست

اینکه به سن شون نگاه نمیکنند و میبینن فقط و یه پیشنهاد میدن چندشم میشه 

شما چی

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

عشقم تو که خوشگلی همه جور خواستگاری داری دیگه چشماتم هم رنگ چشمای منه😍

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای اولین بار عاشق یکی شدم گفتم حداقل کم کم ازم 2،3 سال بزرگتره...

بعد فهمیدم ازم 3 سال کوچیکتره .

خودش نمیدونه 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

من برای اولین بار عاشق یکی شدم گفتم حداقل کم کم ازم 2،3 سال بزرگتره...بعد فهمیدم ازم 3 سال کوچیکتره ...

این خوبه من عاشق یه پسری بودم با تفاوت سنی ۱۳ سال

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

منم

وای خیلی بده💔

آخه اصلا بهش نمیخوره...

چرا باید آنقدر از لجاظ ظاهری بزرگ شی پسر برخلاف سن ات🥲

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

ازت بزرگتر بود؟

آره

یا علی ۱۳ سال کوچیکتره😳

بزگتره

دیگه شده مهم رفتاره

همه میگن بیخیال 3 سال ازت کوچیکتره 

ولی برای من مهم نیست

دلم نمیفهمه ک