2777
2789
عنوان

من با دختر پسرم عین رفیقیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 106 پست
عالی میشه شما بفرمایید تا ما یاد بگیریم. شاید مرز باریکی هست که بعضی والدین نمیدونن. شما بفرمایید ما ...

سر صبحی و این همه عصبانیت !

شما را چه شده ای فرزندم

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
عالی میشه شما بفرمایید تا ما یاد بگیریم. شاید مرز باریکی هست که بعضی والدین نمیدونن. شما بفرمایید ما ...

رفاقت یعنی شما رو امن بدونه 

بهتون اعتماد کنه و خیلی از چیزایی که تو سن نوجوانی و جوانی براش اتفاق افتاده بیاد بدون ترس برات تعریف کنه و راه حل بخواد ...بجای اینکه برای دوستای بی تجربه تر از خودش تعریف کنه و راهنمایی بخواد می‌تونه با شما که والدینش هستی مشورت کنه 

با اونکه شما میگین خیلی متفاوته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفاقت یعنی بچم ازمن نترسه وتومشکلاتی که براش پیش اومده بدون ترس ازواکنش من ازمن مشاوره وکمک بخوادمشکلات نوجوانی وجوانی صرفادوستی باجنس مخالف نیست بهتره نقطه امن فرزندمون باشیم تابجای مشاوره گرفتن ازآدمای اشتباه ازمن والدمشاوره بخوادکی بهترازپدرومادرخیربچشومیخوادواینکه رفاقت به این معنی نیست که منم حتماازترساوترماهاواتاق خوابم برابچم بگم نه فقط مثل دوتادوست هم سن کنارهم هم من باپدرومادرم رفیقم هم بچه هام بامن بنظرم روش تربیتی درستیه بااینکه متاهلم وبچه دارم هنوزم براحل مشکلاتم ازبابام وبعدش مامانم مشورت میخوام بهترین کمک رومیکنن چون کاملارومن شناخت دارن

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

اون حاصل رفاقت نیست. اون حاصل تربیت صحیح و واکنش درست به اشتباهات فرزندان هست. ولی اگر از رفاقت همچ ...

شاید تعاریف ما برای این واژه متفاوته

ولی کلا رفیق بودن با فرزند هیچقوت بار معنایی منفی نداشته، حداقل برای من

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ

نه رفاقت کردن اشتباهه

باید بچه رو دوست داشت و بهش عشق داد در عین حال مقتدر بود و چهارچوب و قانون تعیین کنیم 

باید بچه از پدر و مادر حرف شنوی داشته باشه تا راه صحیح رو پیش بره رفاقت به بیراهه میبره

به شخصه به دخترم یکم رو میدم که رفیقش باشم تا اخر اونروز میگه من بزرگ شدم مامان چرا نمیزاری راحت باشم خودم تصمیم بگیرم !! الان که خوب بودی باهام😐و .....

و گند پشت گند میزنه 

استارتر عزیزم عالی گفتید و حق گفتید جانم🙏🏻🌹❤️

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

نه واقعا لحنم هم مهربونانه هست ولی خب قابل انتقال نیست☺️

چه عرض بنمایم 

ساعت ۶ و نیم صبح ناگهان چه شد که آمدید نصیحت تند و تیز ؟

آرام باشید ای بوزرگوار 

دم نوش گل زبان بنوشید 

جدای از شوخی متاسفانه از تربیت فرزند و نتایج تربیت چیزی نیاموخته‌ایم

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم