2777
2789
عنوان

از فکر خواستگارم از خواب پریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 65 پست
من بازم اينجا نظر شخصيمو ميگم:تا حالا بهترين خواستگارا رو داشتم. از همه نظر عاالي. ولي وقتي فهميدم ا ...

ممکنه یه مدت برا بدست آوردن دل اسی نماز بخونه روزه ام بگیره بعد ولش کنه

موارد اینجوری زیاد بودن

عزیزم من رفتم مسافرت اومدم‌دیدم‌روسینم اندازه نخودقرمز یکم‌روش سفیدبود مثل جوش مانندفشارش دادم ازداخ ...

احتمالا فولیکولیته و چیز خاصی نیست  التهاب فولیکول مو به خاطر تعریق لباس زیر چسبون

اگه دیدین دردناک شد ترشح پیدا کرد نیاز میشه انتی بیوتیک بخورید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پ اینکه تو تازه درست تموم شده بذار پارد محیط کار بشی کلی کیس پزشک برای ازدواج داری اون‌موقع 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

خیلی ممنون عزیزم انشالله شما هم موفق باشی

باعث افتخاری گل بانوی موفق

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

خیلی لاغره من لاغر دوست ندارمموقعیت شغلیشم اونقدرا به دلم نیست من خیلی دوس داشتم همسر آیندمم پزشک با ...

باید ب دلت بشینه حالا اگه دوست داری پزشک باشه صبر کن چند جلسه باهاش حرف بزن  مطمئن شو ک ببینی واقعا شبیه معیارات هست یا نه و دیگه شکی ب دلت نمونه زیاد امیدوارش هم نکن طفلی گناه داره

منم دلم میخواست شوهرم از شاخه تحصیلی من باشه معمولا تو رشته های من مرداش مغرور و یکم سرسنگینن و همچنین خشکن و همچنین بسیار ب پوشش اهمیت میدن

ولی شوهرم واقعا اون سبکی نیست کلا متفاوت از معیارام بود و همچنین شوخه خیلییییی در حدی ک عصبی میشی

ولی من مشکلی ندارم البته بستگی داره ک میتونی خودتو با اخلاقش وفق بدی یا نه من خودمو وفق دادم و بعضیارو عوض کردم 

ولی فکراتو کن اگه خوشت نیومد ک بحثش کاملا جداست

در ضمن سنتم چندان زیاد نیست

میگم میثم حسش چیه وقصدش چیه

میثم اسمشه  

میثم قصدش باتوبودن ولی حس میکنم شمابه خاطرکمبودمحبت باهاش کناربیایی وزودعاشقش بشی .عجله نکن به خودت زمان بده دیدی واقعاعاشقش شدی ومردخوبی بودبعدشناخت بهش جواب بده بازم میگم عجله نکن

تو روستا منو کی میبینه😅

تو روستا خیلی از بچه ها موقعیت های شغلی خوبی دارن

من خودمم روستایم ولی واقعا خیلی تحصیلکرده های موفقی داریم اگه فکر میکنی ممکنه موقعیتی نداشته باشی اصلا بهش فکر نکن بری وارد کار بشی موقعیت هات بهترم میشه

تو روستا منو کی میبینه😅

محل خدمتت دائم روستا نیست 

تخصص که بگیری قطعی تو شهره محل خدمتت شک‌نکن 

و ابنکه خدارو چه دیدی اصلا ممکنه مدرکت به زودی ازاد بشه خیلیا مدرکشون ازاد شده به خاطر نبود بودجه تو وزارت