2777
2789

سلام خانوما خواهشا کمکم کنید من خیلی بی تجربه ام 

امشب پسرم قبل خواب از مدرسه و ناظم  معلم میگفت بعضی وقتا فقط در موردشون میگه فهمیدم خیلی از ناظم میترسه چون سرشون داد میزنه حتی خود منم میدونم خیلی بداخلاقه 

میگفت بچه های انتظامات ما رو میبرن دفتر اونم دعوامون میکنه یعنی انقدر بچم از این انتظامات و ناظم میترسه که نگم 

الان حالم خیلی بده همش فکر میکنم برم مدرسه بهشون بگم بچه ام مضطرب شده ناخن میجوه میترسم باهاش بد شن خودمم خیلی خجالتیم نمیدونم چه کنم الان دارم حرص میخورم خوابم نبرده

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه دولتیه لابد!؟

بله متأسفانه 

همون روز اول ناظم چنان خط و نشون کشید برا مادرا که همه ازش میترسن چه برسه به بچه ها

خجالت نداره برو مدرسه بهشون بگو 

من امروز مهمون داشتم پسرم فردا امتحان ریاضی داره به معلمش پیام دادم فردا برا پسرم سخت نگیر استرس داشت نتونسته بخونه 

بچه کلاس اولی رو که نمیترسونن فردا برو مدرسه بگو من بچم حساسه گریه میکرد میگفت از مدرسه و معاون میترسم نمیخوام هیچوقت برم مدرسه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اول این مورد باید بدونی

خب بچه ان دیگه به بهانه های مختلف مثلا میگه میدویم بازی می‌کنیم میگن چرا اصلا متوجه نمیشم آخه اینا همش کلاس اولی هستن چرا باید آنقدر اذیت شن

بله متأسفانه همون روز اول ناظم چنان خط و نشون کشید برا مادرا که همه ازش میترسن چه برسه به بچه ها

اگه تونستی از سال بعد ببر غیر انتفاعی 

از شکمت بزن ولی بزار شخصیت بچه سالم باشه با اعتماد بنفس بار بیاد

خب لابد شیطونی میکنه می‌برنش دفتر 

یه سر برو ببین چه خبره الکی کسی رو شماطت نمیکنن  

بهشون شرح بده مضطربه و خیلی میترسه بپرس چی شده که آوردنش دفتر 

نه اصلا اینطور نیست که لج نمیشن 

بچه های دبستان خصوصا خیلی شیطون و فضولی و واقعا سخته اونهمه بچه رو کنترل کرد 

من یبار رفتم دبستان خواهر زادم وااای الله اکبر از دست این بچه ها هی بدوبدو و سر و صدا و دعوا یعنی خدا به معلما صبر ایوب بده از دست بچه ها 

بهش بگو نترس

میگم ولی فایده نداره اصلا انقدر روحیه ام به هم ریخته از اول سال نمیدونم چه کنم از طرفی میترسه از طرفی میگن بچه رو لوس نکن واقعا سردرگم شدم

خب لابد شیطونی میکنه می‌برنش دفتر یه سر برو ببین چه خبره الکی کسی رو شماطت نمیکنن بهشون شرح بده مضط ...

والا انقدر سخت میگیرن اصلا زنگ تفریح نمیزارن بریم ببینیم چه خبره